Gündem

Meteoroloji'den son dakika hava durumu açıklaması! 19 Aralık İzmir, Denizli, Manisa, Muğla, Afyonkarahisar, Uşak, Aydın, Kütahya'da hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 19 Aralık hava durumu raporu yayımlandı. Alınan verilere göre, Ege Bölgesi geneli parçalı az bulutlu, kuzey kesimleri parçalı çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde pus, iç ve kuzey kesimlerde yerel olarak sis olayı görülecek. Yola çıkacak vatandaşlar dikkatli olmaları konusunda özellikle uyarıldı. 

İzmir’de hava parçalı ve az bulutlu, iç kesimleri puslu ve sisli geçecek. Hava sıcaklığı ise 18 dereceyi gösterecek. 

SİS VE PUS UYARISI

Bölgemizin iç ve kuzey kesimlerinde gece ve sabah saatlerinde sis hadisesinin görüleceği tahmin ediliyor. Görüş mesafesindeki azalma nedeniyle başta ulaşımda olmak üzere meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Rüzgar güney yönlerden hafif kuvvette esecek. Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor.

YURT GENELİNDE HAVA DURUMU

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinde yağış beklenmiyor. Ülkemizin batı kesimlerinin parçalı bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Marmara ile iç ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. İç Anadolu’nun kuzeydoğusu ile Doğu Anadolu’nun kuzey kesimlerinde sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor.

EGE’DE HAVA NASIL OLACAK?

Az bulutlu ve açık, batısının parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. İç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

A.KARAHİSAR °C, 11°C

Az bulutlu, puslu ve sisli

DENİZLİ °C, 17°C

Az bulutlu, puslu ve sisli

İZMİR °C, 18°C

Parçalı ve az bulutlu, iç kesimleri puslu ve sisli

MUĞLA °C, 17°C

Parçalı ve az bulutlu, iç kesimleri puslu ve sisli

AYDIN  °C, 16°C

Sabah saatlerinde sis ve pus. Az bulutlu

MUĞLA  °C, 10°C

Az bulutlu

UŞAK  °C, 12°C

Sis ve puslu

KÜTAHYA  °C, 8°C

Sis ve puslu

Bir yanıt yazın