Gündem

Meteoroloji'den son dakika Ege Bölgesi hava durumu açıklaması! 20 Aralık İzmir, Denizli, Manisa, Muğla, Afyonkarahisar, Uşak, Aydın, Kütahya'da hava nasıl olacak?

Son dakika hava durumu haberi… Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 20 Aralık hava durumu raporu yayımlandı. Vatandaşlar tarafından ’20 Aralık hava durumu nasıl olacak?’ sorusunun cevabı merak ediliyor. Alınan verilere göre, Ege Bölgesi’nde sabah saatlerinde görülecek sise karşı vatandaşlar uyarıldı. Peki, 20 Aralık İzmir, Denizli, Manisa, Muğla, Afyonkarahisar, Uşak, Aydın, Kütahya’da hava nasıl olacak?

SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI

Bölge geneli parçalı ve çok bulutlu geçecek.Sabah saatlerinde pus, iç ve kuzey kesimlerde yerel olarak sis olayı, gece saatlerinde Gökçeada, Bozcaada, Çeşme yarımadası, Edremit ve Seferihisar körfezleri çevrelerinde hafif sağanak yağış geçişleri görülecek.

EGE’YE SİS UYARISI

Bölgemizin iç ve kuzey kesimlerinde sabah saatlerinde sis hadisesinin görüleceği tahmin ediliyor. Görüş mesafesindeki azalma nedeniyle başta ulaşımda olmak üzere meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Bögle genelinde hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Rüzgar güney yönlerden hafif,zamanla orta kuvvette esecek.

YURT GENELİNDE HAVA DURUMU 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinde yağış beklenmiyor. Ülkemizin batı kesimlerinin parçalı bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Marmara ile iç ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. İç Anadolu’nun kuzeydoğusu ile Doğu Anadolu’nun kuzey kesimlerinde sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor.

EGE’DE HAVA DURUMU

Az bulutlu ve açık, batı kesimleri zamanla parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. İç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

A.KARAHİSAR °C, 11°C

Az bulutlu, puslu ve sisli

DENİZLİ °C, 16°C

Az bulutlu, puslu ve sisli

İZMİR °C, 17°C

Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu, sabah saatlerinde iç kesimleri puslu ve sisli

MUĞLA °C, 17°C

Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu, sabah saatlerinde iç kesimleri puslu ve sisli

Bir yanıt yazın