İzmir Haberleri

Meteoroloji'den son dakika Ege Bölgesi hava durumu! 21 Aralık İzmir, Denizli, Manisa, Muğla, Afyonkarahisar, Uşak, Aydın, Kütahya'da hava nasıl olacak?

Son dakika Ege Bölgesi’nde hava durumu haberi… Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 21 Aralık Cumartesi günü için hava durumu raporu yayımlandı. Vatandaşlar tarafından ’21 Aralık hava durumu nasıl olacak?’ sorusunun cevabı araştırılırken alınan verilere göre, 21 Aralık İzmir, Denizli, Manisa, Muğla, Afyonkarahisar, Uşak, Aydın, Kütahya’da hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, İzmir çevreleri ile Aydın ve Balıkesir’in kıyı kesimlerinin yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

EGE’YE YAĞIŞ UYARISI

Bölgemizin iç ve kuzey kesimlerinde öğle saatlerinde yağmur hadisesi görüleceği tahmin ediliyor. Görüş mesafesindeki azalma nedeniyle başta ulaşımda olmak üzere meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

EGE’DE HAVA DURUMU

Az bulutlu ve açık, batı kesimleri zamanla parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. İç kesimlerinde yer yer pus ve yağış bekleniyor.

A.KARAHİSAR 12°C

Parçalı bulutlu

DENİZLİ  13°C

Hafif yağışlı

İZMİR °C, 16°C

Hafif yağışlı

MUĞLA °C, 12°C

Parçalı ve az bulutlu, zaman zaman yağışlı

Bir yanıt yazın