İzmir Haberleri

Dışarı çıkmadan önce bu haberi okuyun! 16 Ocak İzmir, Denizli, Manisa, Muğla, Afyonkarahisar, Uşak, Aydın, Kütahya’da hava nasıl olacak?

Ege bölgesi için son dakika olarak hava durumu verilerini kamuoyu ile paylaşan Meteoroloji Genel Müdürlüğü vatandaşları uyardı. Bugün havanın nasıl olacağını merak eden vatandaşlar için Genel Müdürlük, Ege bölgesinde havanın parçalı ve zamanla çok bulutlu olacağını duyurdu. Özellikle sabah saatlerinde dışarı çıkması gerekenler için iç ve kuzey kesimlerde pus ve yerel olarak sis görüleceğinin belirtildiği raporda hava sıcaklığında ise önemli bir değişim olmayacak.

Bölge geneli parçalı zamanla çok bulutlu geçecek. Sabah saatlerinde iç ve kuzey kesimlerde pus ve yerel olarak sis görülecek.

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacak.

Rüzgar, Kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif zamanla orta kuvvette, öğle saatlerinden itibaren kuzey ve kıyı kesimlerde kuvvetli (30-60 km/s) esecek.

YURT GENELİNDE HAVA NASIL OLACAK?

Yurt Genelinde Haki olan soğuk hava koşullarının düzelip düzelmeyeceği merak edilirken Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmeler yayınlandı. Rapora göre Orta ve Doğu Akdeniz, Güneydoğu Anadolu ile Antalya çevreleri, Karaman, Aksaray, Nevşehir, Niğde, Kayseri çevreleri ve Konya’nın güney ilçelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yağmur ve sağanak, Akdeniz’in yüksek kesimleri ile Karaman, Aksaray, Nevşehir, Niğde ve Kayseri çevreleri ve Konya’nın güney kesimlerinde karla karışık yağmur, yükseklerinde yer yer kar şeklinde olması bekleniyor. Sabah saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayıyla birlikte, yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

EGE’DE HAVA NASIL OLACAK?

Genel Müdürlüğün Ege Bölgesi için yayınladığı son dakika verilerine göre Ege’de havanın parçalı ve az bulutlu, zamanla Güney Ege kıyılarının yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte buzlanma ve don olayı bekleniyor.

A.KARAHİSAR °C, -2 °C

Parçalı ve az bulutlu ve sisli

DENİZLİ °C, 4,3°C

Parçalı ve az bulutlu ve sisli

İZMİR °C, 8°C

Parçalı ve az bulutlu

MANİSA °C, 1,6 °C

Parçalı ve az bulutlu ve sisli

AYDIN °C, 6°C

Parçalı bulutlu, puslu ve sisli

KÜTAHYA °C, -6°C

Az bulutlu, sisli

UŞAK °C, 0°C

Az bulutlu, sisli

MUĞLA °C, 1°C

Parçalı bulutlu, sisli

Bir yanıt yazın