Gündem

Meteoroloji'den 26 Ocak son dakika hava durumu açıklaması! İzmir, Denizli, Manisa, Muğla, Afyonkarahisar, Uşak, Aydın, Kütahya'da hava nasıl olacak?

26 Ocak Paza hava durumu… Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 26 Ocak hava durumu raporu resmi internet sitesinde yayımlandı. Hafta sonunu ailesi ve yakınlarıyla dışarıda geçirmek isteyen vatandaşlar ‘Bugün hava nasıl olacak?’ sorusunun cevabını araştırıyor. Alınan verilere göre, bölge genelinde bugün hava parçalı bulutlu geçecek. Hava sıcaklığında herhangi bir değişiklik beklenmiyor. 

İzmir’e 27 Ocak Pazartesi günü sabah saatlerinde sağanak uyarısı yapıldı. Vatandaşların evden çıkmadan önce önlem alması gerektiği belirtildi. 

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor.

Rüzgar ise güney yönlerinden hafif, kıyılarda orta kuvvette esecek.

YURT GENELİNDE HAVA

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinin parçalı ve az bulutlu, zamanla Marmara’nın batısı ve Kıyı Egenin çok bulutlu, gece saatlerinde Çanakkale, Balıkesir’in batı kıyıları, Edirne’nin güney çevreleri ve Kuzey Ege kıyılarının yer yer hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi beklenmektedir.

EGE’DE HAVA NASIL OLACAK?

Parçalı ve az bulutlu, zamanla kıyı kesimlerinin çok bulutlu, gece saatlerinde Kuzey Ege kıyılarının hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

A.KARAHİSAR °C, 7°C

Parçalı ve az bulutlu, sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sisli

DENİZLİ °C, 15°C

Parçalı ve az bulutlu

İZMİR °C, 14°C

Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu

MANİSA °C, 13°C

Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu

AYDIN °C, 14°C

Çok bulutlu

MUĞLA °C, 10°C

Çok bulutlu 

UŞAK °C, 7°C

Parçalı bulutlu

KÜTAHYA °C, 6°C

Sabah satalerinde puslu. Az bulutlu

Bir yanıt yazın