Gündem

Meteoroloji'den 29 Ocak hava durumu açıklaması! İzmir, Denizli, Manisa, Muğla, Afyonkarahisar, Uşak, Aydın, Kütahya'da hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 29 Ocak 2020 son dakika hava durumu verileri paylaşıldı. Vatandaşlar 29 Ocak hava durumu raporunu hergün merakla araştırıyor. Alınan verilere göre,Ege Bölgesi geneli parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren güney ve kıyı kesimlerde yerel olarak başlayacak sağanak yağışlar, gece saatlerinde bölge geneline yayılacak. Sabah ilk saatlerde bölge genelinde pus ve yerel olarak sis görülecek.

Bölgenin için kesimlerinde ise karla karışık yağmur bekleniyor. 

Hava sıcaklığı 1-2 derece artacak.

Rüzgar güney zamanla güneybatı yönlerden orta kuvvette, zaman zaman kuvvetli ve bölgemizin kuzeyinde fırtınamsı rüzgar şeklinde(40-60 km/sa) esecek.

YURT GENELİNDE HAVA DURUMU

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, Akdeniz, Batı Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu’nun batısı ile Eskişehir, Ankara, Çankırı, Sivas, Erzurum ve Diyarbakır çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, genellikle yağmur ve sağanak,Batı Akdeniz’de yer yer gök gürültülü sağanak, Ege ve Batı Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Anadolu’nun yağış alan kesimleri ile Eskişehir, Ankara, Sivas, Diyarbakır çevrelerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması bekleniyor. Rüzgarın, Marmara’da güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) olarak eseceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte iç Anadolu’nun kuzey kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

EGE HAVA DURUMU

Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren Güney Ege kıyıları ile gece saatlerinden itibaren bölge genelinin yağmur ve sağanak, iç kesimlerinin karla karışık yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor.

A.KARAHİSAR °C, 9°C

Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren karla karışık yağmurlu

DENİZLİ °C, 14°C

Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren yağmurlu

İZMİR °C, 18°C

Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren sağanak yağışlı

MANİSA °C, 17°C

Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren yağmurlu

AYDIN °C, 15°C

Mevzi sağanak yağışlı

MUĞLA °C, 9°C

Sağanak yağışlı

UŞAK °C, 9°C

Çok bulutlu

KÜTAHYA °C, 6°C

Parçalı bulutlu

Bir yanıt yazın