Afyonkarahisar haberleriAydın HaberleriDenizli HaberleriEge Haberleriİzmir HaberleriManisa HaberleriMuğla HaberleriUşak Haberleri

Meteoroloji’den 11 Şubat son dakika Ege Bölgesi hava durumu!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 11 Şubat son dakika Ege Bölgesi hava durumu raporu resmi internet sitesinde yayınlandı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 11 Şubat son dakika Ege Bölgesi hava durumu raporu resmi internet sitesinde yayınlandı. Meteoroloji’den alınan verilere göre, 11 Şubat Salı günü Ege Bölgesi genelinde hava durumu parçalı ve az bulutlu geçecek. Öte yandan sürücülere sabah ve akşam saatlerinde buzlanma ve don uyarısı yapıldı. Ege bölgesi hava durumunun ayrıntıları ise haberimizin detayında.

meteoroloji

HAVA SICAKLIĞI: Batı kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

meteoroloji

RÜZGAR: Güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

UYARILAR

ÇIĞ TEHLİKESİ UYARISI: Doğu Anadolu ile Doğu Karadeniz’in yüksek kesimlerinin dik eğime sahip ve yüksek kar örtüsü olan yerlerinde çığ tehlikesi bulunduğundan dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BUZLANMA VE DON OLAYI UYARISI: Kıyı kesimlerde hafif ve orta, iç ve doğu kesimlerde kuvvetli buzlanma ve don olayı görüleceğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar, vb) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

11 Şubat Son Dakika EGE BÖLGESİ HAVA DURUMU

Az bulutlu, zamanla kıyı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

İZMİR 11 Şubat Hava durumu

Bölge genelinde hava az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu olmak üzere en düşük 11°C en yüksek 17°C olacak.

AFYONKARAHİSAR 11 Şubat Hava durumu

Bölgede en düşük hava sıcaklığı -6°C, en yüksek hava sıcaklığı ise, 3°C olacak. İl genelinde çok bulutlu bir hava hakim olacak.

DENİZLİ 11 Şubat Hava durumu

Bölgede en düşük hava sıcaklığı 1°C, en yüksek hava sıcaklığı ise, 12°C olacak. İlde çok bulutlu bir hava hakim.

MANİSA 11 Şubat Hava durumu

Bölgede en düşük hava sıcaklığı 3°C, en yüksek hava sıcaklığı ise 14°C olacak. Bölgede çok bulutlu bir hava hakim olacak.

AYDIN 11 Şubat Hava durumu

Aydın’da en düşük hava sıcaklığı 5°C, en yüksek hava sıcaklığı ise 17°C olacak. Bölgede sağanak yağmur hakim olacak.

MUĞLA 11 Şubat Hava durumu

Bölgede en düşük hava sıcaklığı 0°C, en yüksek hava sıcaklığı ise, 8°C olacak. Bölgede sağanak yağmur hakim olacak.

UŞAK 11 Şubat Hava durumu

Bölgede en düşük hava sıcaklığı -4°C, en yüksek hava sıcaklığı ise 5°C olacak. Uşak genelinde çok bulutlu bir hava hakim.

KÜTAHYA 11 Şubat Hava durumu

Kütahya’da en düşük hava sıcaklığı -4°C, en yüksek hava sıcaklığı ise 6°C olacak. Bölgede çok bulutlu bir hava hakim olacak.

https://www.mgm.gov.tr/tahmin/turkiye.aspx

Meteoroloji’den 10 Şubat son dakika Ege Bölgesi hava durumu haberimiz için:https://www.egehaber.com/meteorolojiden-10-subat-son-dakika-ege-bolgesi-hava-durumu-314785/

Bir yanıt yazın