Gündem

Acı haberi MSB duyurdu! 2 askerimiz şehit düştü!

Alınan son dakika bilgisine göre Milli Savunma Bakanlığı'ndan acı haber geldi. Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre "Irak kuzeyi Haftanin bölgesinde, 25 Mart 2020 tarihinde bölücü terör örgütü mensuplarınca havan ile yapılan taciz atışı neticesinde, 2 kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, 2 kahraman silah arkadaşımız yaralanmıştır" denildi.

Milli Savunma Bakanlığı’ndan acı haber geldi. MSB’den yapılan yazılı açıklamaya göre “Irak kuzeyi Haftanin bölgesinde, 25 Mart 2020 tarihinde bölücü terör örgütü mensuplarınca havan ile yapılan taciz atışı neticesinde, 2 kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, 2 kahraman silah arkadaşımız yaralanmıştır” denildi.

YAZILI AÇIKLAMA YAPILDI
Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, “Irak kuzeyi Haftanin bölgesinde, 25 Mart 2020 tarihinde bölücü terör örgütü mensuplarınca havan ile yapılan taciz atışı neticesinde, 2 kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, 2 kahraman silah arkadaşımız yaralanmıştır. Bölgede tespit edilen hedefler derhal ateş destek vasıtalarımız ile yoğun şekilde ateş altına alınarak gerekli karşılık verilmiştir. Hedefler tahrip edilmiş ve şehitlerimizin kanı yerde bırakılmamıştır, bırakılmayacaktır” denildi.

Açıklamada, derin bir acı ve üzüntüye neden olan olayda hayatını kaybeden şehitlere Allah’tan rahmet, aileleri, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Türk milletine başsağlığı dileğinde bulunulurken, yaralı askerler için de acil şifa dilekleri iletildi.

8 TERÖRİSTİN ETKİSİZ HALE GETİRİLDİĞİNİ AÇIKLADI
Bakanlıktan daha sonra yapılan açıklamada ise 2 askeri şehit eden teröristlere ait dört hedefe yönelik hava taarruzu ica edildiği bildirildi. PKK’lı 8 teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi.