Gündem

Meteoroloji saat verip uyardı! 8 Nisan hava durumu…

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 8 Nisan hava durumu verileri paylaşıldı. Alınan verilere göre, Ege Bölgesi'nde 3 ile önemli uyarı yapıldı. Peki, bugün hava nasıl olacak?

Son dakika hava durumu haberi… Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 8 Nisan hava durumu raporu resmi internet sitesinde yayımlandı.

Meteoroloji’nin değerlendirmelerine göre, Ege Bölgesi geneli parçalı bulutlu, Aydın çevreleri parçalı ve çok bulutlu geçecek. Öte yandan 3 il için sağanak yağış uyarısı yapıldı. Hava sıcaklığı ise 1 ila 3 derece artacak.

Rüzgar kuzey ve kuzeydoğu yönlerden orta kuvvette, kuzey kesimlerde kuvvetli (50-70 km/sa) esecek.

FIRTINA UYARISI

Kuzey Ege’de beklenen fırtına nedeniyle oluşabilecek olumsuzluklara (ulaşımda aksamalar vb.) karşı başta denizcilerimiz olmak üzere vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları önem arz etmektedir.

YURT GENELİNDE HAVA DURUMU

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin güney, iç ve doğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Akdeniz, İç Anadolu’nun güneyi, Güneydoğu Anadolu, Muğla, Denizli, Afyonkarahisar, Malatya, Elazığ ve Şırnak çevrelerinin sağanak yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

EGE’DE HAVA DURUMU

Parçalı ve çok bulutlu, öğleden sonra Muğla, Denizli ve Afyonkarahisar çevrelerinin hafif sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Kuzey Ege’de kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa), zaman zaman fırtına (50-70 km/sa) şeklinde esmesi bekleniyor.

A.KARAHİSAR °C, 13°C
Parçalı ve çok bulutlu, öğleden sonra hafif sağanak yağışlı

DENİZLİ °C, 18°C
Parçalı ve çok bulutlu, öğleden sonra hafif sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı

İZMİR °C, 18°C
Parçalı bulutlu

MANİSA °C, 17°C
Parçalı bulutlu