Gündem

Meteoroloji’den son dakika hava durumu açıklaması!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 25 Nisan hava durumu raporu paylaşıldı. Meteoroloji'nin değerlendirmelerine göre, hava sıcaklığının yurt genelinde 2 ila 4 derece artacağı tahmin ediliyor. Peki, İzmir, Denizli, Uşak, Aydın, Kütahya, Muğla, Manisa'da hava nasıl olacak? İşte, 25 Nisan hava durumu verileri...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 25 Nisan hava durumu verileri resmi internet sitesinde yayımlandı. Alınan verilere göre, Ege Bölgesi geneli az bulutlu olarak geçecek. Hava sıcaklığının ise 2 ila 4 derece artması bekleniyor. Peki, İzmir, Denizli, Uşak, Aydın, Kütahya, Muğla, Manisa’da hava nasıl olacak?

Rüzgar kuzey yönlerden orta kuvvette, gece saatlerinde güneybatıdan hafif kuvvette esecek.

YURT GENELİNDE HAVA DURUMU

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Yurdun güney ve doğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Orta Akdeniz’in iç kesimleri, Doğu Akdeniz, Doğu Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu’nun sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusunun yükseklerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Diyarbakır’ın doğu kesimleri, Bitlis, Muş, Bingöl, Batman ve Siirt çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

EGE BÖLGESİ HAVA DURUMU

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

DENİZLİ °C, 22°C
Parçalı ve az bulutlu

İZMİR °C, 20°C
Az bulutlu

MANİSA °C, 22°C
Az bulutlu

MUĞLA °C, 22°C
Parçalı ve az bulutlu

UŞAK °C, 18°C

Az bulutlu

KÜTAHYA °C, 18°C

Az bulutlu ve açık

AYDIN °C, 23°C

Az bulutlu