Gündemİzmir Haberleri

Meteoroloji’i İzmir’i saat verip uyardı! 6 Mayıs hava durumu…

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 6 Mayıs hava durumu verileri paylaşıldı. Meteoroloji İzmir'i saat verip sağanak yağış uyarısında bulundu. Peki, bugün hava nasıl olacak? Hangi illerde sağanak yağış var? İşte 6 Mayıs hava durumu...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 6 Mayıs hava durumu raporu yayımlandı. Yapılan değerlendirmelere göre, Ege Bölgesi geneli parçalı bulutlu, zamanla çok bulutlu; akşam saatlerinden itibaren kuzey kesimlerden başlayarak sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Hava sıcaklığı ise 2 ila 3 derece artacak.

İzmir’de gece saatlerinde sağanak yağışlı havanın etkisini göstermesi bekleniyor.

Hava sıcaklığı bölge genelinde 2 ila 3 derece artacak.

Rüzgar güneyli yönlerden orta kuvvette esecek.

İZMİR’E SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Yurdun doğu kesimleri ile zamanla kuzeybatı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu Akdeniz’in doğusu, Doğu ve Güneydoğu Anadolu, Sivas, Kayseri ve Niğde çevreleri ile öğle saatlerinden sonra Marmara, Düzce, Zonguldak, Bartın ve İzmir çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların öğle saatlerinden sonra Doğu ve Güneydoğu Anadolu’nun doğusu ile Artvin çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

EGE BÖLGESİ HAVA DURUMU

Parçalı ve az bulutlu, zamanla kuzey kesimleri çok bulutlu, gece saatlerinde İzmir çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

DENİZLİ °C, 25°C
Parçalı ve az bulutlu

İZMİR °C, 26°C
Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu, gece saatlerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

MANİSA °C, 26°C
Parçalı zamanla çok bulutlu

MUĞLA °C, 24°C
Parçalı bulutlu