Kamu

Belediye İŞKUR üzerinden büro memuru alımı gerçekleştirecek!

Erzurum Horasan Belediyesi, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) aracılığı ile büro memuru alımı gerçekleştirecek. En az lise diplomasına sahip olanların başvuru yapabileceği ilanda, kadroya seçilen adayların daimi istihdam edileceği açıklandı. 28 Mayıs 2020 tarihinde yayınlanan ilana son başvurular 1 Haziran 2020 tarihinde sona edecek.

Horasan Belediyesi, daimi olarak istihdam edilmek üzere 5 büro memuru alımı gerçekleştirecek. Kamuda çalışmak isteyenlerin başvuru yapabileceği ilanda adaylardan KPSS puan şartı istenmiyor. Belediye büro elemanı olarak başvurmak isteyen vatandaşların, Bilgisayar Eğitimleri ve İnsan Kaynakları sertifikalarına sahip olması gerektiğini bildirdi. Başvuru şartını sağlayan vatandaşlar işlemlerini 28 Mayıs ile 1 Haziran tarihleri arasında İŞKUR üzerinden online gerçekleştirebilirler. Başvurusu kabul edilen adaylar arasından kadroya seçilenler kura yöntemi ile belirlenecek.

BAŞVURU ŞARTLARI:

BİLGİSAYAR SERTİFİKASINA, İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİM SERTİFİKASINA,BÜRO YÖNETİMİ VE ASİSTANLIĞI SETİFİKASINA VE HALKLA İLİŞKİLER SERTİFİKASINA SAHİP OLMAK.

MİCROSOFT OFFİCE İYİ DERECEDE KULLANABİLMEK

Kura Yeri : HORASAN BELEDİYESİ KONFERANS SALONU
Kura Tarihi : 05.06.2020
Kura Saat Dilimi : Gün Boyunca (09:00 – 18:00)

Çalışma Adresi : YAVUZ SELİM KAZIM KARABEKİR
25800 HORASAN
ERZURUM / TÜRKİYE

BAŞVURU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ.