Muğla Haberleri

Muğla Bodrum’da su borusu patladı! Mahalleli bu duruma isyan etti

Muğla'nın Bodrum ilçesinde içme suyu borusu bir anda feci bir şekilde patladı. Patlama sırasında yoldan geçen otomobil sürücüleri neye uğradığını şaşırırken cadde göle döndü. Vatandaşlar patlama anını anbean görüntüledi. İşte detaylar

Muğla’nın Bodrum ilçesinde içme su hattı borusu bir anda patladı. Cadde göle dönerken patlama sırasında caddeden geçen otomobil sürücüleri neye uğradığını şaşırdı.

BÖLGEDE ÇALIŞMA BAŞLATILDI

İşlek olan caddeden geçen araçlar patlama sorası göle dönen sokaktan güçlükle çıktı. Cadde baştan aşağı dereye döndü.

Asfaltların patladığı, evlerin bahçelerinin suyla dolduğu patlama sonrası Muski ana vanadan suyu keserek bölgede çalışma başlattı. 5 metre derinliğinde 6 metre genişliğinde oluşan çukur ise görenleri şaşkına çevirdi.

PATLAMA ANI ANBEAN GÖRÜNTÜLENDİ

Patlama anı bir sitenin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde bir anda patlayan su borusu asfaltı da patlatıyor. Tam patlama esnasında yoldan geçen araç saniyelerle patlamadan kurtuldu. Suyun patladığını gören araç sürücüsü otomobilimi geri vitese atarak sular altından kalmaktan kurtuldu. Kısa bir sürede tüm caddenin göle dönmesiyle birlikte yol trafiğe kapandı. Vatandaşlar ise su patlama anlarını cep telefonu ile görüntüledi.