Gündem

Meteoroloji’den son dakika hava durumu açıklaması! İzmir’de hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 30 Haziran hava durumu raporu paylaşıldı. Meteoroloji'nin değerlendirmelerine göre, Ege Bölgesi geneli az bulutlu ve açık geçerken, hava sıcaklığı mevsim normallerinin üzerinde seyredecek. Öte yandan bazı bölgeler için ise sağanak yağış uyarısı yapıldı. Peki, İzmir'de hava nasıl olacak? 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 30 Haziran hava durumu verileri resmi internet sitesinde yayımlandı. Vatandaşlar tarafından hava durumu haberleri merakla araştırılıyor. Alınan verilere göre, Ege Bölgesi geneli az bulutlu ve açık geçecek. İzmir’de hava az bulutlu ve açık geçerken, 34 dereceyi gösterecek.

Hava sıcaklığı mevsim normallerinin 3-5 derece üzerinde seyredecek. Rüzgar kuzey yönlerden orta kuvvette, Güney Ege kıyılarında yer yer kuvvetli esecek.

SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin doğu kesimleri ile Akdeniz’in iç kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Anadolu’nun kuzeyi, Rize, Muş ve Van çevreleri ile Artvin’in kıyı kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

EGE BÖLGESİ HAVA DURUMU

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

DENİZLİ °C, 37°C
Az bulutlu ve açık

İZMİR °C, 34°C
Az bulutlu ve açık

KÜTAHYA °C, 29°C
Az bulutlu ve açık

MUĞLA °C, 38°C
Az bulutlu ve açık