Ege HaberleriGündemİzmir Haberleri

Meteoroloji’den hava durumu açıklaması! İzmir’de bugün hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 2 Temmuz hava durumu raporu yayımlandı. Hava sıcaklığının artmasıyla hava durumu haberleri merakla araştırılıyor. Alınan verilere göre, Ege Bölgesi genelinde hava sıcaklığı mevsim normalleri üzerinde seyredecek. Öte yandan bazı bölgeler için sağanak yağış uyarısı yapıldı. İşte 2 Temmuz hava durumu tahminleri!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 2 Temmuz hava durumu verileri resmi internet sitesinde paylaşıldı. Meteoroloji’nin değerlendirmelerine göre, Ege Bölgesi geneli az bulutlu ve açık geçecek. Ayrıca hava sıcaklığı mevsim normallerinin 3 ila 6 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor. İzmir’de ise termometreler 38 dereceyi gösterecek.

Rüzgar kuzey ve batı yönlerden orta kuvvette esecek.

SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Yurdun doğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, Rize, Erzincan, Erzurum, Kars, Ağrı, Van, Ardahan ve Siirt çevreleri ile Hakkari’nin doğu kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

EGE BÖLGESİ HAVA DURUMU

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

İZMİR °C, 38°C
Az bulutlu ve açık

KÜTAHYA °C, 31°C
Az bulutlu ve açık

MANİSA °C, 39°C
Az bulutlu ve açık

MUĞLA °C, 38°C
Az bulutlu ve açık