Ege HaberleriGündemİzmir Haberleri

Meteoroloji’den hava durumu açıklaması! İzmir’de hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 26 Temmuz hava durumu açıklaması yapıldı. Alınan verilere göre, Ege Bölgesi'nde hava az bulutlu ve açık geçerken, bazı bölgeler için sağanak yağış uyarısı yapıldı. Peki, hangi illerde yağış var? İzmir'de hava bugün nasıl olacak? 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 26 Temmuz hava durumu raporu yayımlandı. Meteoroloji’nin değerlendirmelerine göre, Ege Bölgesi genelinde hava az bulutlu ve açık geçecek. Öte yandan Rize ve Artvin çevreleri ile Giresun ve Trabzon’un iç kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı olacağı tahmin ediliyor.

Ege Bölgesi genelinde hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacak. Rüzgar bölgemizin kuzeyinde kuzey ve kuzeydoğu, güneyinde kuzey ve batı yönlerden orta kuvvette, zaman zaman kuvvetli esecek.

SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzeydoğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Rize ve Artvin çevreleri ile Giresun ve Trabzon’un iç kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

EGE BÖLGESİ HAVA DURUMU

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

İZMİR °C, 33°C
Az bulutlu ve açık

KÜTAHYA °C, 33°C
Az bulutlu ve açık

MANİSA °C, 37°C
Az bulutlu ve açık

MUĞLA °C, 37°C
Az bulutlu ve açık