Ege HaberleriGündemİzmir Haberleri

Meteoroloji 6 ili uyardı! İzmir’de bugün hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 31 Temmuz hava durumu açıklaması yapıldı. Bayramın ilk günü vatandaşlar hava durumunun nasıl olacağını merakla araştırıyor. Meteoroloji tarafından 6 ile sağanak yağış uyarısı yapıldı. Peki, hangi illerde yağış var? İzmir'de bugün hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 31 Temmuz hava durumu verileri resmi internet sitesinde yayımlandı. Alınan verilere göre, Ege Bölgesi geneli az bulutlu ve açık geçecek. Öte yandan Meteoroloji tarafından 6 ile sağanak yağış uyarısı yapıldı.

İzmir’de hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacak. Mevsim normallerinin 3 ila 5 derece üzerinde seyretmeye devam edecek. Rüzgar kuzeyli yönlerden orta kuvvette, kuzeyinde ve kıyılarda zaman zaman kuvvetlice esecek.

6 İL İÇİN SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzeydoğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Samsun, Trabzon, Rize ve Artvin çevreleri ile Giresun ve Ordu’nun iç kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

EGE BÖLGESİ HAVA DURUMU

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

AFYONKARAHİSAR °C, 34°C
Az bulutlu ve açık

İZMİR °C, 35°C
Az bulutlu ve açık

MANİSA °C, 40°C
Az bulutlu ve açık

MUĞLA °C, 38°C
Az bulutlu ve açık