Gündemİzmir Haberleri

Kızını koruduğu için saldırıya uğradı!

İzmir'de eşinden şiddet gören kızını evine alan Resul Bayram isimli vatandaşın damadı evinin önündeki aracına saldırdı!

İzmir’de eşinden şiddet gördüğü için kızı Sevgi D.(27)’yi evine alan baba Resul Bayram damat şiddetiyle karşı karşıya geldi. Alınan habere göre kayınpederini uzun süredir tehdit eden damat Gürbüz D.(27) arkadaşlarıyla birlikte kayınpederinin evinin önüne geldi. Evin önünde park halinde duran, kayınpederine ait aracı sopalarla parçalayan Gürbüz D. tehditlerine devam etti.

Hem ailesinin hem de kendisinin hayatının tehlikede olduğunu belirten Resul Bayram yetkililerden yardım istedi.

AİLESİNE RAĞMEN EVLENMİŞTİ

Ailesinin karşı çıkmasına rağmen 2 yıl önce bir işletmenin sahibi olan Gürbüz D. ile evlenen Sevgi D. evliliklerinin beşinci ayında hamile kaldı. Eşi Gürbüz D. ise işlediği bir suç nedeniyle cezaevine girdi.

Gürbüz D. cezaevinden çıktıktan sonra eşine ve çocuğuna şiddet uygulamaya başladı. O dönemde karakola başvuran Sevgi D. ise eşinin korkusundan darp raporu alamadı. Baba Resul Bayram, kızını korumak için ilk o dönemde evine aldığını fakat Gürbüz D.’nin eşi ve çocuğunu geri aldığını söyledi.

KORKU İÇİNDEYİZ

Arabasının parçalandığı görüntüler 15 yaşındaki kızı tarafından çekilen Bayram; “Bu olay 21 Ağustos Cuma günü saat 18.00’de yaşandı. Görüntüleri 15 yaşındaki kızım korkudan perdenin arkasından çekmiş. Onun da psikolojisi bozuldu. Bu kişi gereken cezayı bulsun. Elini kolunu sallayarak geziyor. Şu an korku içindeyiz. Benim ve ailemin can güvenliği tehlikede. Ne zaman gelip bize zarar vereceğini bilemem. Madde kullanıyor. Benim kızım şu an tehditle tutuluyor. Kızımı ‘Benden ayrılırsan seni, babanı, aile öldüreceğim’ diyerek tehdit ediyor. Benim kızımı ve torunumu eve kilitliyor. 1.5 buçuk yaşındaki torunum güneş yüzü görmüyor. Bu kişiye gereken ceza verilsin kanun ne ise yerini bulsun. Aracı yaptıracak param yok. Şu an 15 bin lira masrafı var. Ben inşaatta çalışıyorum. İşe götürecek malzemelerimi götüremiyorum. Bu olaydan sonra karakola gittim pazartesi günü avukat ile birlikte savcılığa gideceğiz” dedi.

Karakola yapılan şikayette damat Gürbüz D.’nin polis tarafından arandığı da ortaya çıktı.