Gündemİzmir Haberleri

İzmir’de 13 yaşında kız çocuğunun şüpheli ölümü!

İzmir’in Bornova ilçesinde 13 yaşındaki bir kız çocuğu bilinmehyen bir sebepten rahatsızlanarak hayatını kaybetti. Şüpheli ölüm üzerine polis soruşturma başlattı.

İzmir’in Bornova ilçesinde 13 yaşındaki bir kız çocuğu evinde bilinmeyen bir nedenle rahatsızlanarak yaşamını yitirdi. Olay dün akşam saatlerinde Bornovaya bağlı Birlik Mahallesi’nde meydana geldi. Evinde ailesi ile birlikte yaşadığı öğrenilen Müşerref Nur A. (13), belirlenemeyen sebepten fenalık geçirdi. Durumunu fark eden ailesi hemen 112 Acil Servis ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine hemen adrese intikal eden sağlık ekipleri, çocuğu Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı.

İZMİR’DE İKİ GÜNDE İKİ ŞÜPHELİ ÖLÜM

Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen küçük kız hayatını kaybetti. 13 yaşındaki küçük Müşerref Nur’un şüpheli ölümü üzerine Olay Yeri İnceleme ekiplerince evde incelemeler bulundu. Emniyet güçleri soruşturma başlattığı şüpheli ölümün nedeni Adli Tip’tan gelecek raporla belli olacak. Geçtiğimiz günlerde de İzmir Karşıyaka’da 24 yaşındaki genç evinde fenalaşarak yaşamını yitirmişti.