GenelGündemİzmir Haberleri

İzmir’de vahşi cinayet!

İzmir'de yaşanan olayda yaşamının baharında bir genç hayata gözlerini yumdu. Olayın zanlısı yakalandı.

İzmir’e bağlı Karşıyaka ilçesi 7532 sokak üzerinde yaşanan silahlı saldırıda Batuhan Çakal (18) isimli genç hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre Karşıyaka ilçesi 7532 sokakta saat 00.30 civarı meydana geldi olay. Söylenene göre koyu bir Karşıyaka taraftarı olan Batuhan Çakal, arkadaşlarıyla birlikte bir parkta takım için pankart hazırladıktan sonra tek başına eve dönmek için yola çıktı. Yolda, seyir halindeki dolmuşu kullanan T.O. (25), Çakal’a birkaç el ateş etti. Çakal ile husumetli olduğu öne sürülen T.O., ateş ettikten sonra olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

Başına isabet eden kurşunlarla kanlar içinde kalan Batuhan Çakal yere yığıldı. Olaya tanıklık eden vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralı olan Batuhan Çakal sağlık ekiplerince Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

HER ŞEYE RAĞMEN KURTARILAMADI

Hastanede yapılan tüm müdehalelere rağmen Batuhan Çakal hayatını kaybetti. Cenazesi otopsi işlemleri yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Batuhan Çakal’ı silahla vurarak öldüren T.O. ise emniyet güçleri tarafından yakalanarak Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğine götürüldü.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.