GenelMagazin

Fatih Portakal neden FOX TV’DEN ayrıldığını açıkladı!

FOX TV'den baskılar sonucu istifa ettiği iddia edilen Fatih Portakal, 10 yıldır sunduğu FOX Haber'e konuk olarak iddiaları yalanladı.

FOX TV’deki görevini bıraktığını ve emekli olduğunu açıklayan gazeteci Fatih Portakal, bu kararı neden aldığını açıkladı. Yıllarca sunduğu Fox Ana Haber’e bu kez konuk olan Portakal, yayında koltuğu Selçuk Tepeli’ye devretti. “10 yıl boyunca iyi şeylere imza attık” diye sözlerine başlayan Portal, “Benim ve ailemin böyle bir sakinleşmeye ihtiyacı vardı. Kararı inanın zor vermedim. İki gün konuştuk, sonra Doğan Şentürk’ü aradım, ‘Ben gitmek istiyorum,’ dedim. Çok uğraştı ama kararlılığımı gördü. Sadece bu ortamda özgür fikirlerimi paylaştığım için de çok şanslıyım. Bir şeyleri bırakmam gerekiyordu artık. Yeni bir şeylere tutunmak zorundayım. Bu tamamen bir gidiş midir, yoksa ara vermek midir? Onu da bilmiyorum. Böyle yaşantıdan da keyif alacağımı düşünüyorum” dedi.

İSTİFAYA ZORLANDI İDDİASI!

Fatih Portakal’ın tatildeyken FOX TV’yi bıraktığını ve emekliye ayrıldığını açıklaması akıllara birçok soruyu da beraberinde getirmişti. Hükümet kanadından yapılan baskılar sonucunda kanal yönetimi tarafından istifaya zorlandığı öne sürülen Portakal, bunu yalanlamıştı. FOX Haber Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk de iddiaları yalanlayarak, tecrübeli gazeteciyi geri döndürmeye ikna edemediğini açıklamıştı.