Aydın HaberleriGenel

Kaybolan genç ağaçta asılı bulundu!

İki gün önce Aydın’ın Söke ilçesindeki evinden ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan genç, Kuşadası’nda ormanlık alanda ağaca asılı halde bulundu.

Aydın’da Söke ilçesinde kaybolan genç Kuşadası’nda ormanlık alanda ağaca asılı halde bulundu. Öğrenilen bilgiye göre, iki gün önce Aydın Caddesi’ndeki evlerinden ayrılan İbrahim Çam’dan (24), o günden sonra kendisinden bir daha haber alınamadı. Ailesi durumu polise bildirerek kayıp ihbarında bulundu. Emniyetin yaptığı incelemede, İbrahim’in en son Kuşadası’na bağlı Davutlar Mahallesi Mezarlığı’nda görüldüğü ve ardından Davutlar minibüsü ile Söke’ye döndüğü tespit edildi.

VATANDAŞLAR BİLDİRDİ

Emniyet güçlerinin ve ailenin arama çalışmaları devam ederken, Davutlar Mahallesi Kurşunlu Manastırı Kilisesi mevkiinde vatandaşlar tarafından ağaçta asılı bir erkek cesedi bulunduğu ihbarı geldi. Hemen bölgeye intikal eden polis ekipleri yapılan incelemede cesedin Söke’de iki gün önce kaybolan İbrahim Çam’a ait olduğunu tespit etti. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.