GenelMagazin

Müge Anlı’ya şok tehdit!

Aleyna Çakır olayıyla ilgili yeni gelişmeleri ortaya çıkaran Müge Anlı tehdit edildi. Çakır'ın ölümüyle ilgili şüpheli Ümit Can Uygun silahla ATV stüdyolarını basacağını söyleyerek Anlı'yı tehdit ettiği ortaya çıktı. Müge Anlı da "Hadi gel" diyerek korkmadığını söyledi.

Yaptığı yayınlarla Türkiye gündemini sarsan Müge Anlı, evinde ölü bulunan Aleyna Çakır’ın ölümünde şüpheli olarak gösterilen eski sevgili Ümit Can Uygun tarafında tehdit ettiğini açıkladı.

3 Haziran’da Ankara Keçiören’deki evinde boynunda bornoz kuşağı bağlı şekilde ölü bulunan Aleyna Çakır cinayeti tüm ülkeyi sarstı. Tüm Türkiye’yi sarsan Aleyna Çakır davasını inceleyen Müge Anlı, Çakır’ı eski sevgilisi Ümit Can Uygun’un 17 Nisan’da bayıltana kadar dövdükten sonra canlı yayın yaptığını ortay çıkardı.

MÜGE ANLI’DAN TEHDİDE CEVAP

Tüyler ürperten cinayetin detaylarını inceleyen Müge Anlı, Ümitcan Çakır’ın ekibini ve kendisini tehdit ettiğini kanala silahla geleceğini söylediğini anlattı. Gelen tehditlerden korkmadığını ifade eden Anlı, “İstersen yanıl da gel. Allah seni bir daha yanıltsın. Bir kere yanıldın kızı dövdün canlı yayın yaptın ya… Gelsene, gel, hadi gel… Yaşın da küçük sana da acıyorum. Herkesi tehdit etmeye alışmışsın” dedi.

GÖRÜNTÜLER SORUŞTURMAYI YENİDEN AÇTIRDI!

Müge Anlı, asıl ismi Sema Esen olan Aleyna Çakır’ın şüpheli ölümü ile ilgili erkek arkadaşı tarafından dövülüp internette canlı yayın yapıldığının polis tarafından tespit edilmesiyle soruşturmanın yeniden başlatıldığı açıkladı. Sema’nın tırnaklarında erkeğe ait olduğu belirlenen DNA bulunduğu söylendi. İsmini vermek isteyen bir seyirci yayına başlanarak olayla ilgili tanık olduklarını aktardı.

İŞTE MÜGE ANLI’NIN TEHDİT AÇIKLAMALARI