Spor

Antalyaspor kafilesinde 50 kişide koronavirüs görüldü! Beşiktaş maçı iptal!

Süper Lig'de yarın karşılaşacağı Beşiktaş maçı için İstanbul'a gitmeye hazırlanan Antalyaspor'da koronavirüs şoku. Kafiledeki 50 kişinin koronavirüs testi pozitif çıktı. Beşiktaş-Antalyaspor maçı iptal edilebilir.

Süper Lig’i koronavirüs vurdu. Süper Lig’in ikinci haftasında Beşiktaş ile karşılaşacak olan Antalyaspor’da 50 kişide koronavirüs tespit edildi.

Ajansspor’un haberine göre; Antalyaspor’un Beşiktaş maçı  kafilesindeki 50 kişide koronavirüs tespit edildi. Antalyaspor kafilesini İstanbul’a getirecek olan saat 15:00 uçağı koronavirüs vakaları sebebiyle iptal edildi.

TESLET TEKRARLANACAK!

Testlerde hata olabileceği ifade edilirken tüm takıma yeniden test yapılacak. Testlerde olabilecek hata şüphesinden dolayı Antalyaspor yapılacak yeni testlerin ardından vaka sayısını açıklayacak. Ayrıca, Antalyaspor’un Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde profesyonel ve amatör tüm branş idmanları iptal edildi.

BEŞİKTAŞ MAÇI ERTELENEBİLİR

Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) sağlık protokollerine göre; bir takımda maça çıkabilecek 14 sağlıklı oyuncu varsa o karşılaşma oynanır. Ancak Antalyaspor’da Beşiktaş kafilesinde yer alacak kişilerin neredeyse tamamına yakınının koronavirüs testinin pozitif çıkması sebebiyle karşılaşmanın ertelenmesi bekleniyor. Öte yandan TFF Covid-19 talimatına göre, semptom görülmeyen futbolcular 15 gün karantina sürecinden sonra idmanlara çıkıp maçlara hazırlanabiliyor.