Gündem

Bakan Koca saldırıya uğrayan sağlık çalışanlarını ziyaret etti!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Ankara’daki Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hasta yakınlarının saldırısına uğrayan sağlık çalışanlarını ziyaret etti.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, hasta yakınlarının sağlık çalışanlarına saldırdığı Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesine ziyarete gitti.
Hastane yetkililerimden olayla ilgili bilgi alan Bakan Koca, güvenlik kamerası görüntülerini inceledi. Saldırı girişimi sırasında barikat kuran sağlık çalışanlarıyla da bir araya gelerek sohbet eden Koca, bu anları Twitter hesabından paylaştı.

“KONUNUN TAKİBİNDEYİZ”

Daha sonra Twitter hesabından açıklama yapan Bakan Fahrettin Koca, “Keçiören EAH Acil Servisindeki arkadaşlarımı ziyaret ettim. Emniyet güçlerimizce incelenen kamera kayıtları, arkadaşlarımızın beyanı olayın ciddiyetini ortaya koymuştur. Cumhuriyet Başsavcılığımız süreci başlatmıştır. Sağlık camiası olarak üzgün ve konunun takibinde kararlıyız” dedi.

“GÜVENLİK KIRMIZI ÇİZGİMİZDİR”

Açıklamalarını sürdüren Koca, “Keçiören EA Hastanemize yaptığımız ziyarette, dün gerçekleşen ve sağlık çalışanlarımıza yönelik şiddet konusunda tüm duyarlıkları harekete geçiren olayı, yaşayanların tanıklığı ve kamera kayıtlarıyla değerlendirdik. Mesaj net: Fedakârlık, ruhumuzda. Güvenlik, kırmızı çizgimizdir” ifadelerini kullandı.