Denizli Haberleri

Katliam gibi kaza! Çok sayıda yaralı var!

Denizli’de direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü refüjü aşarak karşıdan gelen bir başka otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Trafiğe kapatılan ana yolda can pazarı yaşanırken, Kazada 2'si ağır 10 kişi yaralandı.

Denizli’de katliam gibi kaza meydana geldi. Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü orta refüjü aşarak karşıdan gelen bir başka otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Trafiğe kapatılan ana yolda itfaiye ekipleri araçta sıkışan vatandaşları kurtarmak için zamanla yarıştı. Anayol üzerinde can pazarı yaşanırken kazada 2’si ağır 10 kişi yaralandı

AYDINLATMA DİREĞİ DE DURDURAMADI!

Kaza, Pamukkale ilçesi Cafer Sadık Abalıoğlu Bulvarı üzerinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre; Hüseyin Yılmaz idaresindeki 20 ABD 963 plakalı otomobili seyir halinde iken bilinmeyen bir nedenden dolayı direksiyon hakimiyetini kaybetti. Orta refüje çıkan otomobil aydınlatma direğine çarpmasına rağmen duramadı ve karşı yönde seyir eden Halil İbrahim Güleç yönetimindeki 20 Y 6124 plakalı marka hafif ticari araç ile kafa kafaya çarpıştı. Çarpmanın etkisi ile iki otomobil de hurdaya dönerken, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi

İTFAİYE EKİPLERİ ZAMANLA YARIŞTILAR

Bölgeye sevk edilen sağlık ve itfaiye ekipleri adeta zamanla yarıştı. Vatandaşların yardımıyla dışarıya çıkarılan yaralılara sağlık ekipleri ilk müdahalede bulunurken itfaiye ekipleri ise araçlarda sıkışan yaralıları kurtarmak için zamanla yarıştı. Yerde yatan yaralı vatandaşların yardım çığlıkları ve acı içerisinde kıvranmaları yürekleri parçaladı. Polis ekipleri çevredeki meraklı vatandaşları dağıtmak için güçlük çekti.

HURDA ARAÇLAR KALDIRILDI!

Hüseyin Yılmaz ve beraberindeki 4 kişi bulunduğu otomobilde sıkıştı. Yaralanan vatandaşları titizlikle sıkıştığı yerden çıkartan itfaiye ekipleri, yaralıları sağlık ekiplerine teslim etti. Araçların hurdaya döndüğü kazada 2 ‘si ağır toplamda 10 kişi yaralandı. Yaralanan vatandaşlar sağlık ekipleri tarafından çevre hastanelere kaldırıldı. Kaza sebebiyle bir süreliğine trafiğe kapatılan yol, kullanılamaz hale gelen araçların yoldan kaldırılması ile normale döndürüldü. Öte yandan polis kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.