GenelGündem

Ak Partili vekilin evinde ölü bulunmuştu! Öldüğü odanın görüntüleri ortaya çıktı

AK Parti Milletvekili Şirin Ünal'ın evinde ölü bulunan Nadira Kadirova'nın intihar ettiği iddia edilen odanın görüntüleri ortaya çıktı.

Milletvekili Şirin Ünal’ın evinde intihar ettiği iddia edilen Nadira Kadirova’nın ölü bulunduğu odanın olay yeri inceleme görüntüleri ortaya çıktı. 23 Eylül 2019’da AK Parti Milletvekili Şirin Ünal’ın evinde bölü bulunan ve emniyet tarafından intihar olarak tanımlanan olayın olay yeri görüntüleri ortaya çıktı.

ODA TAMAMEN DAĞINIK DURUMDA

Görüntülerde Nadira Kadirova’nın kaldığı ve hayatını kaybettiği odadaki dağınıklık dikkati çekiyor. Polis ekiplerinin kamerasına yere düşen bir saksı, etrafa saçılan kum ve çiçekler yansıyor.

ETRAFTA KAN İZLERİ VAR

Görüntülerde bir sehpanın tamamen ters döndüğü ve bir abajurun da yere düşerek devrildiği görülüyor. Nadira Kadirova’ya ait olduğu tahmin edilen çantaların yerde olduğu da kameralara yansırken 3-4 ayrı yerdeki kan izleri de dikkat çekiyor.

İNTİHAR SİLAHI DA GÖRÜNTÜLERDE

Polis kamerası ile kayıt altına alınan bir başka görüntüde de Nadira Kadirova’nın “intihar ettiği iddia edilen” silah ile çalışma masası göze çarpıyor.

TAKİPSİZLİK KARARI VERİLMİŞTİ

Özbek bakıcı Nadira Kadirova’nın ölümüyle ilgili soruşturmada takipsizlik kararı verilmişti. Kararda, “Olay yerinde yapılan teknik ön incelemede intihar harici herhangi bir şüpheli durum müşahede edilmemiş, ayrıca Müntehire’nin odasında intihar eğiliminde olduğuna dair bulunan geçmiş tarihli notlar da dahil tüm bulgular soruşturma dosyasına eklenmiştir” ifadeleri kullanılmıştı.