Magazin

MasterChef Duygu’dan şok itiraflar! Duygu Acarsoy kimdir?

MasterChef yarşımacısı Duygu dün yayınlanan bölümde evliliğe giden ilişkisini bitirdiğini açıkladı. Yarışmacı canlı yayında, aldatıldığını belirtti.

Duygu aldatıldığını, ”İhaneti itiraf etti, hata yaptım dedi. Aldatıldığıma çok üzülmedim, özgüvenimin boşa çıkmasına üzüldüm. Bu ciddi ağır bir süreç.” cümleleriyle açıkladı. Duygu, “Benim evlenmek üzere olduğum nişanlımın beni aldattığını öğrendim aldattığı kız tarafından” dedi.

“KİMSEYE İNANMAYIN”

Yarışmada daha önce yaşadığı olayları da anlatan Duygu bir kere evlilik yaşadığını belirtti. Duygu evliliğinde yaşadığı sorunları, ”Ailemin onayı olmayan bir evlilikti. Evliliğimin ilk günü dayak yemeye başladım, uzun süre şiddet gördüm. Ben ayrıldıktan sonra en yakın arkadaşımla evlendi. Seni seviyorum diyen kimseye inanmayın.” cümleleriyle anlattı.

DUYGU ACARSOY KİMDİR?

35 yaşında olan Duygu Acarsoy, 2008 yılında Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi ve Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi İnsan Kaynakları’ndan mezun oldu. Özel bir üniversitede eğitmen şef olarak görev yapıyor. Yarışmaya Ankara’dan katılan Duygu, aslen Muğlalı. İspanya ve Almanya’da eğitimler alarak bir çok yerde şef olarak çalıştı.

Profesyonel pasta ve ekmekçilik eğitimi alan yarışmacının ayrıca dondurma ve sorbe üzerine eğitimleri de bulunuyor. Yumurtayla en iyi sunumu ve tekniği uygulayan Duygu 16’ya giren ikinci isim olmuştu.

Duygu AHEP Üniversitesi’nde eğitmen şef olarak görevini devam ettiriyor.