Magazin

Esra Erol’da yaşanan skandal Müge Anlı’yı da etkiledi! Esra Erol ve Müge Anlı yayından kaldırılacak mı?

Müge Anlı hakkında bugün sosyal medya da sevenlerini şok eden bir iddia ortaya atıldı. Esra Erol'da yaşanan skandalın ardında programın yayından kaldırılması için imza toplanırken olay Müge Anlı ve diğer reality Showları da etkileyecek. Eğer bir program yayından kaldırılacaksa bu tüm programlar için uygulanmalı ve yayından kaldırılmalı iddiası oraya atıldı. Hem Müge Anlı hem de Esra Erol'u yayınlayan ATV'nin tamamen kapatılması istenirken, Müge Anlı hayranları duruma sosyal medyadan çok büyük tepkiler gösterdi. Müge Anlı Twitter'da gündem olurken sevenleri programı savundu. İşte tüm detaylarıyla Müge Anlı'nın akıbeti...

Milyonları ekran başına kitleye ATV’nin en çok izlenen 2 programı olan Esra Erol ve Müge Anlı kaldırılmayla karşı karşıya. Cuma günü Esra Erol programında yaşanan skandal, Türkiye’de infial etkisi yaratmış ve milyonlarca izleyicinin tepkisini çekmişti. Bugün siyasi isimler de bu skandal görüntüleri eleştirerek Esra Erol’da yaşanan rezil zina olayıyla ilgili açıklamalar yaptı. Bu tarz programların ahlak dışı olduğunu, evlilik kurumunu zedelediğini ve zinayı meşrulaştırdığını iddia eden siyasiler, Esra Erol haricinde Müge Anlı gibi birçok reality Showların yayınlarının durdurulmasını talep etti. Siyasiler bugün Esra Erol’un programda yaşanan olayların, Müge Anlı ile Tatlı Sert ve Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programında yaşandığı, dolayısıyla tüm bu “reality show” adı altında yayın veren ve Türk milletinin ahlakını bozduğu öne sürülen programların kaldırılması gerektiğini söylendi. RTÜK’e hem resmi sitesinden, hem Twitter üzerinden şikayet yağmaya başladı. Peki şimdi ne olacak?

ESRA EROL YAYINDAN KALKIYOR MU?

Esra Erol’da programıyla ilgili olarak Twitter’da 200 bine yakın yayından kaldırılmasıyla ilgili mesaj atıldı ve RTÜK etiketlendi. Bu noktada Esra Erol’da programının bir dönem evlilik programlarında da olduğu gibi yayından kaldırılabileceği ifade edildi. Esra Erol’da programının yayından kaldırılıp kaldırılmayacağıyla ilgili net ve kesin bir bilgi yok ama RTÜK’ün bu kadar fazla şikayeti asla ve asla göz ardı etmeyeceği, kesinlikle inceleme başlatacağı ve ya yayın yasağı, ya yayından kaldırma, ya da yayın politikasını düzeltme kararları vereceği düşünülüyor. Tabi burada tek etkilenen kişi ve program Esra Erol değil. Müge Anlı ile ilgili de birçok şikayet oluştu.

MÜGE ANLI İÇİN BÜYÜK TEHLİKE!

Müge Anlı için, Esra Erol’da programında yaşanan söz konusu olaylarda çok büyük tehlike meydana geldiği belirtildi. Çünkü şikayetler sadece Esra Erol odaklı olmadı. Müge Anlı’da da bu tarz yasak ilişki olaylarının çok fazla işlendiği ve sonuç olarak yine ahlak bozulduğu, Müge Anlı’nın bir polis, savcı olmadığı ve böyle olaylara nasıl müdahale edebildiği soruldu. Reyting aldıkça olayların ahlaksızlığını bir tık daha artırdığı iddia edilen Müge Anlı ve Esra Erol’da programlarının tamamının kökten kapatılması talep edildi. Bu noktada sadece Müge Anlı değil, 2 programı yayınlanan ATV için de böyle şikayetler oluşturuldu ve ATV’nin tamamen kapatılması için hashtag kampanyası başlatıldı.