Magazin

Selin Ciğerci’den flaş açıklama: Kocam izin vermiyor!

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci bu kez de yaptığı paylaşım ile gündem oldu. Kırmızı Oda ile ilgili bir paylaşım yapan Selin Ciğerci, neden kimseyle görüşmediğini de esprili bir dille açıkladı. Selin Ciğerci’nin bu paylaşımına instagramda beğeni ve yorum yağdı.

Her yaptığı ile adından söz ettiren Selin Ciğerci bu kez de instagram paylaşımı ile gündemde. Ünlü fenomen Kırmızı Oda dizisinden bir kareye kendi fotoğrafını photoshopladı. Fotoğrafın üzerine neden kimseyle görüşmediğini yazan Selin Ciğerci’nin bu paylaşımı beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Kimseyle görüşmüyorum, kocam izin vermiyor

Ailesi ve eşi dışında kimseyle pek görüntülenmeyen Ciğerci’ye sık sık eski dostları soruluyor. Ciğerci bu durumla ilgili esprili bir paylaşım yaptı. Ciğerci paylaşımında Kırmızı Oda’da oyunculuğuyla dikkat çeken Binnur Kaya’yı paylaştı.

Binnur Kaya’nın karşısında hasta olarak kendini photoshoplayan Ciğerci fotoğrafa ise “Selin neden kimseyle görüşmüyorsun? -Kocam izin vermiyor” yorumunu ekledi. Selin Ciğerci’nin bu paylaşımına beğeni ve yorum yağdı.

Selin Ciğerci daha önce kendisine Demet Akalın ile görüşüp görüşmediği sorulduğunda şu yanıtı vermişti: “Allah herkesi mutlu etsin. Ama ben kimseye ne küsüm ne kırgınım. Kimseyle görüşmüyorum, kocam izin vermiyor.”

Selin Ciğerci kimdir?

1984 yılında dünyaya gelen Selin Ciğerci’nin baba tarafı Konya, anne tarafı ise Kastamonulu’dur. Ciğerci’nin açıklamalarına göre babası ünlü bir hazır giyim markasının sahibidir. Cinsiyet değiştirme ameliyetı geçiren ve çok konuşulan Selin Ciğerci’nin instagram hesabında 2 milyon 600 bin takipçisi bulunuyor.
Selin Ciğerci 2019 yılında futbolcu sevgilisi Gökhan Çıra ile evlendi.