Kültür SanatMagazin

9 Yıl aradan sonra ekranlara dönen İbo Show’un ilk konukları Kutsi ve Deniz Seki olacak!

Geçirdiği kaza sonrası ekranlara ara veren İbrahim Tatlıses, yeni programıyla 9 yıl aradan sonra sevenleri ile buluşuyor. İbo Show'un konukları belli oldu. İşte konuklardaki o dikkat çeken ayrıntı.

Poll Production ve Global Medya’nın yapımcılığında hazırlanan İbo Show, 9 yıl aradan sonra milyonları ekrana kilitleyecek çok özel bir bölümle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, seyirciyi yıllar önceye götürerek daha önce hiç kimsenin konuşmadığını konuşacak. Tatlıses programında “O gece neler yaşandı?, En çok neyi özledi?, Cano’ya ilk sözleri ne oldu?, Uzun bir aradan sonra ilk hangi şarkıyı söyledi?” gibi daha bir çok sorunun cevabını da verecek.

Çekimleri tamamlanan ilk bölümün fotoğrafları ise basına yansıdı. Yayın tarihi henüz belli olmayan İbo Show’un konukları ise çok  konuşulacak. Programın ilk bölümünde konuklar, ünlü şarkıcı Deniz Seki ve Kutsi olacak.

İbo Show’un ilk konuklarının Deniz Seki ve Kutsi olmasının ise özel bir anlamı var. İbrahim Tatlıses vurulmadan önce yaptığı son programında konuklarının Deniz Seki ve Kutsi olduğu biliniyordu. Böylece İbrahim Tatlıses, konukları ile de izleyicilerine “Nerede kalmıştık” mesajı veriyor.