Kültür Sanat

Masumlar Apartmanı hangi gün yayınlanıyor? Masumlar Apartmanı konusu ne? Masumlar Apartmanının oyuncuları kimler?

Bu sezon izleyici karşısına çıkan Masumlar Apatmanı sosyal medyaya da damga vurdu. İzleyiciler tarafından çok beğenilen masumlar apartmanı diğer vatandaşlar tarafından da merak ediliyor. Peki, Masumlar Apartmanı hangi gün yayınlanıyor? Masumlar Apartmanı konusu ne? Masumlar Apartmanının oyuncuları kimler?

Bu sezonun en iddialı yapımlarından olan Masumlar Apartmanı ilk bölümleri ile seyirciyi kendisine kitlemeyi başardı. Sosyal medya da sıklıkla paylaşımları yapılan diziyi izlemeyen vatandaşlar, dizinin konusunu ve oyuncularını merak ediyorlar. Bu nedenle “Masumlar Apartmanı hangi gün yayınlanıyor?”, “ Masumlar Apartmanı konusu ne?”, “ Masumlar Apartmanının oyuncuları kimler?” sorularının cevapları aranıyor.

Masumlar Apartmanı hangi gün ve saatte yayınlanıyor?

Masumlar Apartmanı her Salı saat 20:00’da TRT 1 ekranlarında yayınlanıyor.

Masumlar Apartmanı oyuncuları kimler?

Masumlar Apartmanı oyuncu kadrosunda Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah ve Merve Dizdar yer alıyor.

Masumlar Apartmanı konusu ne?

Gerçek bir hayat hikayesi olan “Masumlar Apartmanı“, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun “Madalyonun içi” romanından esinlenerek hazırlandı.

Korumacı dedesi ve erkek kardeşiyle birlikte yaşayan İnci’nin hayatı (Farah Zeynep Abdullah), yaptığı bir kazayla değişecektir. İnci’nin karışacağı kazada onu Han (Birkan Sokullu) ve büyük sırlarla dolu ailesi beklemektedir. Han’ın yaşamı takıntılarla dolu olan ablaları Safiye (Ezgi Mola) ve Gülben’in (Merve Dizdar) en büyük korkusu ise kardeşlerini kaybetmektir. “Aşk”, İnci ve Han’ın her şeye rağmen birbirlerinden kopmasına engel olacak mıdır?