Magazin

Reyting sonuçları 12 Ekim 2020 Pazartesi! Dizi reyting sıralamasında kim birinci oldu?

Haftanın ilk günü olan pazartesi günü tüm Türkiye’yi ekrana kilitleyen Uyanış Büyük Selçuklu, Sefirin Kızı, Çukur ve Yasak Elma gibi dizilerin yayınlandığı 12 Ekim Pazartesi reyting sonuçları açıklandı.

Haftanın ilk günü olan pazartesi günü tüm Türkiye’yi ekrana kilitleyen Uyanış Büyük Selçuklu, Sefirin Kızı, Çukur ve Yasak Elma gibi dizilerin yayınlandığı 12 Ekim Pazartesi reyting sonuçları açıklandı. Total ve AB reyting sıralaması açıklamasında zirve aynı projenin olurken dizilere haber bültenleri ve yarışmalar eşlik etti. İşte 12 Ekim’e ait reyting sonuçları ve dizilerin elde ettiği sonuçlar…

Reyting sonuçları açıklandı ve hangi projenin pazartesi gününü kaçıncı sırada bitirdiği ortaya çıktı. 12 Ekim 2020 Pazartesi günü TRT 1’de yayınlanan Uyanış Büyük Selçuklu dizisi hem total grubunda hem de AB grubunda ilk sırada yer almayı başardı. Listede Çukur, Sefirin Kızı, Çukur ve Yasak Elma gibi diziler de 10’a girmeyi başardı. Dizilerin yanı sıra bazı haber programları, yarışmalar ve programlar da ilk sıralara oldukça yaklaştı.

İşte Reyting sonuçları 12 Ekim 2020 Pazartesi

TOTAL REYTİNG SONUÇLARI 12 EKİM

  1. Uyanış Büyük Selçuklu
  2. Çukur
  3. Masterchef Türkiye
  4. Sefirin Kızı
  5. Selçuk Tepeli ile Fox Ana Haber
  6. Yasak Elma
  7. Müge Anlı ile Tatlı Sert
  8. Sefirin Kızı özeti
  9. Esra Erol’da

AB REYTİNG SIRALAMASI 12 EKİM

  1. Uyanış Büyük Selçuklu
  2. Masterchef Türkiye
  3. Selçuk Tepeli ile Fox Ana Haber
  4. Çukur
  5. Yasak Elma
  6. Sefirin Kızı
  7. Uyanış Büyük Selçuklu özeti
  8. Müge Anlı ile Tatlı Sert
  9. Masterchef Türkiye özeti
  10. Yasak Elma özeti