Denizli Haberleri

Bakan Soylu’dan ‘Denizli Valisi’ açıklaması: Özrü yerinde olmuştur!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, esnaftan özür dileyen Denizli Valisi Ali Fuat Atik hakkında, "Yöneticilerimizin vatandaşa yüzü hep cemal olmalı"

Denizli’de koronavirüs tedbirlerini denetlerken bir dönerci ile yaşadığı olay sonrası özür dileyen Denizli Valisi Ali Fuat Atik hakkında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da bir açıklama yaptı.

Bakan Soylu, Denizli Valisi Atik hakkında sosyal medya hesabından “Özrü yerinde olmuştur” açıklamasını yaptı.

YÖNETİCİLERİMİZİN VATANDAŞA YÜZÜ HEP CEMAL OLMALIDIR

Soylu paylaşımında, “Devletin cemal ve celal yüzü vardır. Biri tevazu ve yumuşaklığı, merhameti, Diğeri azameti ve sorumluluğunu anlatır… Yöneticilerimizin vatandaşa yüzü hep cemal olmalıdır. Denizli Valimizin üslup özrü yerinde olmuştur” ifadelerini kullandı.

DENİZLİ VALİSİ OLAYI NEDİR?

Denetimler kapsamında bir dönerciye giren Denizli Vali Atik’i tanımayan dönerci, döner kesmeye devam etmiş ve valiyle konuşmamıştı. Öfkelenen Vali Atik, eldiven takmadığı gerekçesi ile “İşletmeyi kapatın” emri vererek sinirli bir şekilde denetimlere devam etmişti. Daha sonra hatasını anlayan Denizli Valisi resmi bir açıklama yayımlayarak esnaftan özür diledi ve dönerciyi yeniden ziyaret etmek istediğini iletti.