Manisa Haberleri

Manisa’da husumetlisi olduğu kişiyi av tüfeğiyle vurdu!

Manisa'nın Yunusemre ilçesinde Nebi U. isimli şahıs Mustafa Açıkgöz'ün 14 yaşındaki oğlunu gürültü yaptığı iddiası üzerine dövdü. Husumetli oldukları öğrenilen Nebi U. ve Mustafa Açıkgöz arasında çıkan tartışma kanlı bitti. Nebi U. Mustafa Açıkgöz'ü av tüfeği ile karnından vurduktan sonra bayıldı. Açıkgöz ve Nebi U., hastanede tedaviye alındı.

Manisa’nın Yunusemre ilçesinde Nebi U. isimli 66 yaşındaki adam Mustafa Açıkgöz’ün (64) 14 yaşındaki oğlunu gürültü yaptı iddiası üzerine dövdü.

AV TÜFEĞİYLE VURDU

Açıkgöz, bunun üzerine dün kahvehanede Nebi U.’yu oğlunu dövdüğü için uyardı. Bu nedenle husumetli olan Açıkgöz ve Nebi U., bugün saat 09.00 sıralarında tarlalarına giderken yolda karşılaştı. Nebi U. ile Açıkgöz arasında çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga sırasında Nebi U. yanındaki av tüfeğiyle Açıkgöz’ü karnından vurdu. Açıkgöz, kanlar içinde yere yığılırken, bir süredir kalp rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü belirtilen Nebi U. ise bayıldı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen ambulansla yaralı Açıkgöz ve baygın halde yerde yatan Nebi U. hastaneye kaldırıldı. Manisa Celal Bayar Hastanesi’nde yoğun bakım ünitesinde tutulan Açıkgöz’ün sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.