Ege HaberleriGündemİzmir Haberleri

Meteoroloji’den hava durumu açıklaması! İzmir’de hava bugün nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 23 Ekim hava durumu raporu yayımlandı. Alınan verilere göre, Türkiye genelinde bugün güneşli hava hakim olacak. Sabah ve gece saatlerinde Afyonkarahisar çevrelerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. Yola çıkacak vatandaşlar sis ve pusa karşı uyarıldı. İşte 23 Ekim hava durumu tahminleri...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden hava durumu açıklaması geldi. Meteoroloji’nin değerlendirmelerine göre, ülke genelinde bugün yağışsız bir hava hakim olacak. Sabah ve gece saatlerinde Afyonkarahisar çevrelerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. Yola çıkacak vatandaşlar sis ve pusa karşı uyarıldı.

Ege Bölgesi geneli parçalı ve az bulutlu geçecek. Sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde pus ve yerel olarak sis beklenmektedir.

İzmir’de hava sıcaklığı 1-2 derece artacak. Rüzgar kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esecek.

SİS VE PUS UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; ülkemiz genelinde yağış beklenmiyor. Batı Akdeniz, İç Ege ve İç Anadolu’nun batı kesimlerinin parçalı bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Marmara ve Batı Karadeniz’in iç kesimleri ile Afyonkarahisar ve Eskişehir çevrelerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

 EGE BÖLGESİ HAVA DURUMU

Az bulutlu ve açık, öğle saatlerinde bölgenin iç kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Afyonkarahisar çevrelerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

İZMİR °C, 27°C
Az bulutlu ve açık

KÜTAHYA °C, 24°C
Az bulutlu ve açık, öğle saatlerinde parçalı bulutlu

MANİSA °C, 27°C
Az bulutlu ve açık

MUĞLA °C, 26°C
Az bulutlu ve açık