İzmir HaberleriManşet

İzmir Karabağlar’da soba faciası can aldı!

Kış aylarının gelmesi ile beraber soba faciası haberleri de gelmeye başladı. İzmir‘in Karabağlar ilçesinde soba bir baba ve oğulun zehirlenmesine neden oldu. Yaşanan faciada baba Yaşar Ersan’ın hayatını kaybettiği öğrenildi.

İzmir Karabağlar ilçesinde Şehitler Mahallesi’deki bir binanın giriş katında sobadan sızan karbonmonoksit gazı faciaya neden oldu. Sobadan sızan gazdan etkilenen baba Yaşar Ersan ve oğlu Erhan Ersan’dan Yaşar Ersan durumu fark ederek, yardım istemek için bir yakının evine gitti.

Yakınlarının yanında fenalaştı

Yardım isteyeceği sırada fenalık geçiren baba ve gazdan etkilenen oğlunun durumu polis ve Sağlık Ekiplerine bildirildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde Yaşar Ersan’ın hayatını kaybettiği öğrenildi. Baba Yaşar Ersan’ın cansız bedeni savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan oğlunun tedavisinin devam ettiği bildirildi.

Elde edilen son verilere göre, Erhan Ersan’ın hayati tehlikesi bulunmuyor. Öte yandan soba zehirlenmesi olayı hakkında polis ekipleri soruşturma başlattı.