Aydın Haberleri

Aydın Nazilli’den acı fotoğraf!

Aydın’ın Nazilli ilçesinde koronavirüsten hayatını kaybeden vatandaşların Evranlı Mezarlığı’nda Yunus Emre bölümünde toprağa verildiği öğrenildi. Psikolojik olarak yaşanan bu süreçten etkilendiğini belirten cenaze aracı şoförü Ercan Yıldıztekin koronavirüse kimi insanların inanmadığını belirterek virüsün gerçek olduğunu duyurdu.

“VATANDAŞ BEYAZ KIYAFETİ ÜSTÜMÜZDE GÖRÜNCE BİZDEN UZAKLAŞIYOR”

Cenaze aracı şoförü Ercan Yıldıztekin, “Vatandaşların çoğu inanmıyor ancak virüs bir gerçek. Önlemlerimizi alarak çalışıyoruz. Bazen hastanın yakınları bile dokunmak istemiyor ama biz işimiz gereği bunu yapmak zorundayız. Vatandaş beyaz kıyafeti üstümüzde görünce bizden uzaklaşıyor. Psikolojik olarak etkileniyoruz” dedi.

Son günlerde salgından dolayı ölümlerin iyice arttığını dile getiren cenaze defin görevlisi Durmuş Durmaz, “Yoğun bir şekilde çalışıyoruz, bizi çağırıyorlar gidiyoruz. Tedbirler kapsamında cenaze namazı da burada kılınıyor ” dedi.

“DESTEĞE GELİYORUZ”

Vatandaşların mağdur olmaması çalıştıklarını dile getiren kepçe operatörü Süleyman Açık, “Koronavirüsten hayatını kaybedenler bu bölüme gömülüyor, isteyenler de aile mezarlığına. Vatandaşımız mağdur olmasın diye biz de Temizlik İşleri ve Fen İşleri Müdürlüğü’nden mezarcı arkadaşlarımıza desteğe geliyoruz” diye konuştu.