Gündem

Yılmaz Vural’dan ilk fotoğraf!

Akhisarspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural’ın koronavirüs test sonucunun pozitif çıkması üzerine hastalığının ağır geçmesi sonucu yoğun bakıma kaldırılarak sevenlerini üzmüştü.

“HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ”

Yılmaz Vural’ın Youtube kanalında görev alan Dilek Yurttaş, kişisel Instagram hesabının hikaye bölümünden tecrübeli teknik adamla bir fotoğrafını paylaştı. Yurttaş, fotoğrafa “Çok şükür yoğun bakımdan çıkıp normal odaya geçtik. Siz sevenlerine çok sevgilerini selamlarını iletti. Bu süreçte yanımızda olan herkese çok teşekkür ederiz” notunu düştü.

“TAKVİM VERMEK ZOR”

Yılmaz Vural’ın doktoru Prof. Dr. Çağlar Çuhadaroğlu, deneyimli çalıştırıcının ne zaman taburcu olacağıyla ilgili soru üzerine, “Yılmaz hocanın ne zaman hastanemizden çıkacağıyla ilgili takvim vermek zor” yanıtını vermişti. Öte yandan Prof. Dr. Çağlar Çuhadaroğlu, koronavirüsten korunmak için herkesin aynı titizlikle yaşamını sürdürmeye dikkat etmesi gerektiğini vurguladı.

 

 

 

 

 

 

Akhisarspor’da koronavirüs alarmı! Yılmaz Vural’ın testi pozitif çıktı
Gelen son dakika haberine göre, Akhisarspor’da yapılan koronavirüs testinde 12 kişinin test sonucunun pozitif çıktığı öğrenildi. Test sonuçları pozitif çıkanlar arasında Teknik Direktör Yılmaz Vural’ın da olduğu ortaya çıktı. Öte yandan teknik ekipten 2 isim, 2 futbolcu ve 7 kulüp personelinin test sonuçları pozitif olarak açıklandı.

HABERİN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN