Magazin

Acun Ilıcalı açıkladı! Survivor 2021’nin kadrosu belli oluyor

TV8 ekranlarında yeni sezonda izleyici karşısına geçmeye hazırlanan Survivor 2021’nin yarışmacı kadrosu yavaş yavaş belli oluyor. Acun Ilıcalı, ilk olarak sosyal medya hesabından ünlü oyuncu Cemal Hünal’ın Survivor 2021’nin kadrosuna dahil olduğunu açıklamıştı. Cemal Hünal ve Öykü Çelik’in ardından ‘Aşk-ı Memnu’nun Bülent’i Batuhan Karacakaya’nın da ‘Survivor 2021’e gideceği iddia edildi.

Cemal Hünal’ın fotoğrafını yayınlayan Acun Ilıcalı, ”Issız adam, ıssız ada” notunu bırakarak, ‘Survivor 2021’ sürprizini duyurdu.

“Mini etek giymiş kızla benim kültürüm aynı olur mu?” açıklaması ile gündem olan oyuncu Öykü Çelik’in de ‘Survivor 2021’ kadrosuna katıldığı öne sürüldü.

Hayranlarının geri sayıma başladığı yarışmada, ünlülerde olduğu gibi gönüllüler takımına ilişkin isimlerin de yavaş yavaş netleşmeye başladığı öğrenildi.

Cemal Hünal ve Öykü Çelik’in ardından ‘Aşk-ı Memnu’nun Bülent’i Batuhan Karacakaya’nın da ‘Survivor 2021’e gideceği iddia edildi.

“ACUN ILICALI, OKAN KURT’U DAVET ETTİ”

Demet Akalın, ‘Demet ve Alişan ile Sabah Sabah’ adlı programda, Acun Ilıcalı’nın Okan Kurt’u Survivor’a davet ettiği açıklandı. Okan Kurt’un henüz kararını vermediği öğrenildi.

“HİRA ENGELİNE TAKILABİLİR”

Akalın, “Acun Ilıcalı’ya ‘Ben çok istiyorum gitmesini. O da ister ama Hira engeline takılabilir’ dedim. Ilıcalı da televizyonun karşısında babasını seyreder’ dedi” açıklamasında bulundu.

Survivor 2021’nin ilk yarışmacısı belli oldu! Acun Ilıcalı o ismi açıkladı

TV8 ekranlarında izleyici karşısına geçmeye hazırlanan Survivor 2021’in ilk yarışmacısı belli oldu. Acun Ilıcalı, İnstagram hesabından yaptığı paylaşımla ünlü oyuncu Cemal Hünal’ın Survivor 2021’de yarışacağını duyurdu.

HABERİN DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ