Ekonomi

Anında başvuru Hızlı Kredi ile 50 bin lira hesabınızda!

Halkbank tarafından Hızlı Kredi kampanyası duyuruldu. Nakit paraya ihtiyacı olan vatandaşlar bu krediye anında başvuru yapabilir ve 50 bin lira kredi alabilir. Bu kredi için başvurular online veya SMS üzerinden yapılabilir ve kredi tutarı hesaba aktarılabilir.

KREDİNİN DETAYLARI 

Halkbank tarafından kredi hakkında yapılan açıklamada 50 bin liraya kadar kredi verilebileceği ve 36 ay vade imkanı bulunduğu belirtildi. Halkbank tarafından yapılan açıklamada “SMS, Bireysel İnternet Şubesi, Dialog, Mobil Bankacılık ve Web Sitemizden” kredi başvurunuzu yapabilir onaylı kredinizi Bireysel İnternet Şubesi, Mobil Şubesi ve Dialog’tan anında kullanabilirsiniz.” ifadeleri kullanıldı.

Kredi için en az bin lira en fazla 50 bin lira için başvuru yapılabileceği vurgulandı ve kredi politikaları çerçevesinde başvurunuz aynı gün içerisinde değerlendirildiği değerlendirme sonucunun SMS ile cep telefonunuza gönderileceği ve aynı zamanda başvuru durumu Halk Bank Bireysel İnternet Şubesi ve Mobil Şube’den Başvuruların altında Başvurum ne aşama adımından da takip edilebilir.

ÖRNEK ÖDEME DETAYLARI

Kredi Kullanımı sırasında otomatik ödeme talimatı vererek aylık taksitlerin vadesiz hesabınızdan otomatik olarak ödenmesini sağlayabileceğiniz gibi kredi kullanımı sırasında Hayat Sigortası yaptırılabilecektir.

Konu ile ilgili olarak 15 bin lira kredi kullanıldığında aylık 600 lira taksit tutarı olduğu 36 ay vade imkanı olduğu ve 78,75 lira tahsis ücreti ödeneceğini belirtildi. Ayrıca faiz oranı ise yüzde 1,77 oluyor.

BAŞVURU DETAYLARI 

Başvuru detayları ise Halkbank tarafından şöyle belirtildi:

Halkbank Bireysel İnternet Şubesi, Mobil Şube ve Dialog’tan üye olarak, Halkbank.com.tr üzerinden ise üye olmadan buraya tıklayarak hemen başvurabilirsiniz.

SMS ile başvururken; Aralarında boşluk bırakıp “KREDI, TC Kimlik No, Gelir Bilgisi, Talep Edilen

Tutar” yazarak 3452’ye SMS gönderebilirsiniz.

Örnek SMS Metni: KREDİ 12345678910 3000 10000

Onaylanan başvurunuzu Halkbank Bireysel İnternet Şubesi, Mobil Şube ve Dialog’tan şubeye gitmeden kullanabilirsiniz.

Üstelik kredi başvurularınızı ve kullanımlarınızı 7 gün 24 saat yapabilirsiniz.

Daha detaylı bilgiye ulaşmak için şubelerimiz veya 0 850 222 0 400 Dialog’tan müşteri temsilcilerimiz ile görüşebilirsiniz.

Detaylı bilgi için TIKLAYIN.