Ekonomi

Düşük faizli 80 bin liraya kadar nakit veriliyor! Telefonla başvuru yapılabiliyor

Fibabanka tarafından ihtiyaç kredisi kampanyası duyuruldu. Bu kampanya kapsamında aylık yüzde 1,49 faiz oranı kapsamında 80 bin liraya kadar ihtiyaç kredisi verilebildiği belirtildi. Fibabanka tarafından bu kredi hakkında yapılan açıklamada başvuruların nasıl yapılacağına da yer verildi.

Banka tarafından konu hakkında yapılan açıklamada tüm ihtiyaçlar için uygun faiz oranları ile Fibabanka İhtiyaç Kredisinin bulunduğu belirtilerek ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunarak cazip faiz oranları ile ihtiyaçların ertelenmeden kolayca sahip olunabileceği ifade edildi.

BAŞVURU DETAYLARI

Ayrıca yapılan açıklamada ihtiyaç kredisi hesaplama aracı ile birlikte bütçeye uygun seçeneklerin görüntülenebileceği ve kredi başvurusunun Mobil ve İnternet Bankacılığı kanallarından, 444 88 88 Çağrı Merkezi aracılığı ile veya en yakın banka şubesine giderek hızlıca gerçekleştirilebileceği vurgulandı.

BANKADAN YAPILAN AÇIKLAMA 

Fibabanka tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Tüm ihtiyaçlarınız için uygun faiz oranlarıyla Fibabanka İhtiyaç Kredisi yanınızda! Siz de Fibabanka İhtiyaç Kredisine başvuruda bulunun, cazip faiz oranlarıyla ihtiyaçlarınızı ertelemeden kolayca sahip olun. İhtiyaç kredisi hesaplama aracımızla bütçenize uygun seçenekleri hızlıca öğrenebilir, kredi başvurunuzu Mobil ve İnternet Bankacılığı kanallarımızdan, 444 88 88 Çağrı Merkezimizden veya size en yakın Fibabanka Şubemizden hızlıca gerçekleştirebilirsiniz.”

ÖRNEK ÖDEME 

Örnek ödeme kapsamında 80 bin lira nakit kredi kullanılmak için başvuru yapıldığında 36 ay vade imkanı ve yüzde 1,49 faiz oranı ile aylık ödeme 3 bin 30 lira oluyor. Toplam geri ödeme 109 bin lira olurken dosya masrafı 400 lira, yıllık toplam faiz maliyet oranının ise yüzde 24,1704 olduğu belirtildi.