Ekonomi

Garanti BBVA’dan emeklilere acil ihtiyaçlar için anında 10 bin lira! Şubeye gitmeden paranız hesabınızda

Garanti BBVA tarafından emekliler için bir kredi kampanyası duyuruldu. Bu kredi kampanyası kapsamında acil nakit ihtiyaçlar için şubeye gitmeden anında 10 bin lira kredi verilebileceği belirtildi.

Banka tarafından yapılan açıklamada Garanti BBVA ya da İnternet Bankacılığı başvurusu ile şubeye gitmeden kredi başvurusu yapılabileceği ifade edilerek “Size özel emekli ihtiyaç kredisine Garanti BBVA Mobil ya da İnternet Bankacılığı aracılığıyla başvurabilir, daha önce yaptığınız başvurularınızı tamamlayabilir ve şubeye gitmeden hesabınıza aktarılan paranızı kullanmaya başlayabilirsiniz.” denildi.

ÖRNEK ÖDEME VE FAİZ DETAYLARI

Örnek ödeme kapsamında 10 bin lira kredi kullanıldığında yüzde 1,49 faiz oranı ve 12 ay taksit kapsamında aylık ödeme 933 lira oluyor. Tahsis ücreti 50 lira olurken sigorta ve vergi dahil diğer ücretlerin tamamının 212 lira olduğu ifade edildi.

Ayrıca Garanti BBVA tarafından yapılan açıklamada maksimum faiz oranının yüzde 1,99 olduğu belirtilerek maksimum maliyet oranının ise yüzde 33,0917 olduğu ifade edildi.

BAŞVURU DETAYLARI 

Krediye başvuru yapacak olan vatandaşlar aşağıdaki link üzerinden veya Garanti BBVA mobil uygulaması üzerinden işlemlerini gerçekleştirebileceklerdir.

Kredi sürecinde müşteriler şubeye yönlendirilebilir. Başvuru sahibinden ücret bordrosu, gelir belgesi, SGK web belgesi ya da gelir yazısı talep edilebilir. Krediden yararlanma koşulu müşterinin risklilik durumuna göre değişebilir. Bununla birlikte ihtiyaç kredisi faiz oranları müşteri özelinde, müşteri risklilik durumuna göre, başvuru ve kredi kullandırım anında değişebilir.

Detaylar ve başvuru için TIKLAYIN.