Ekonomi

Dosya masrafsız, tahsis ücretsiz düşük faizli ihtiyaç kredisi duyuruldu! Online başvuru ile paranız hesapta

Enpara tarafından ihtiyaç kredisi kampanyası duyuruldu. Bu kampanya kapsamında dosya masrafı olmadan ihtiyaç kredisi verilebileceği ifade edildi.

Yapılan açıklamada 36 aya kadar vade imkanı sağlanacağı belirtildi ve faiz oranının yüzde 1,69 olduğu vurgulandı. Başvuruların ise online olarak yapılacağı ifade edildi.

ÖRNEK ÖDEME

Vatandaşlar 75 bin liraya kadar kredi çekebileceği belirtildi ve örnek ödeme kapsamında 75 bin lira kredi çekildiğinde 36 ay vade ve yüzde 1,69 faiz oranı kapsamında aylık ödeme 2 bin 955 lira oluyor. Toplam geri ödeme ise 106 bin lira oluyor.

Yapılan açıklamada “İhtiyaç kredisi belirli bir vade boyunca aylık eşit taksitler halinde geri ödenen bir bireysel kredidir. Enpara İhtiyaç Kredisi’ni en az 1.000 TL, en fazla 75.000 TL olarak, 1 aydan 36 aya kadar vadelerle kullanabilirsiniz.” ifadelerine yer verildi.

İhtiyaç kredisi başvuruları QNB Finansbank kredi politikaları çerçevesinde değerlendirileceği belirtilen açıklamada daha önce kullanılan kredilerin ve kredi kartlarının ödemelerinin geciktirmeden düzenli olarak yapılmış olunması düzenli bir gelirin olması veya son dönemlerde Enpara’da bir birikiminizin olması başvurunuzun olumlu değerlendirilmesini sağlayacak en önemli etkenler olduğu vurgulandı.

YAPILAN AÇIKLAMA 

Kredi hakkında yapılan açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi:

Kredi başvuruları ortalamada birkaç dakika içerisinde, en geç 8 iş saati içerisinde, değerlendirilerek sonuçlandırılır. Eğer Enpara müşterisiyseniz değerlendirme sonucunun olumlu olması durumunda internet veya cep şubemizden kredi ödeme planınızı ve sözleşmesini onaylayarak kredinizi anında kullanabilirsiniz. Eğer Enpara müşterisi değilseniz, öncelikle sizi kısa bir süre içinde adresinizde ziyaret ederek Enpara müşterisi yaparız.

İhtiyaç kredisi taksitlerinin ödeme planında belirtilen şekilde, her ay zamanında ve eksiksiz olarak ödenmesi gerekir. Kredi taksitlerinizi Enpara İnternet Şubesi, Cep Şubesi, Çözüm Merkezi ve QNB Finansbank ATM’lerinden ödeyebilirsiniz. Ayrıca, taksit ödeme günlerinde Enpara Vadesiz TL hesabınızda yeterli bakiye bulunması durumunda taksitleriniz, hiçbir ek işlem yapmanıza gerek kalmadan, hesabınızdan otomatik olarak tahsil edilir.

Kredinizi dilediğiniz zaman vadesinden önce kapatabilir, taksitlerini erken ödeyebilir veya toplu bir ara ödeme yapabilirsiniz. Bu durumlarda oluşacak faiz indirimlerinden yararlanırsınız.

Detaylı bilgi ve başvuru için TIKLAYIN.