Ekonomi

Garanti BBVA emeklilere özel ihtiyaç kredisini duyurdu

Garanti BBVA tarafından emekliler özel ihtiyaç kredisi duyuruldu. Bu kredi kampanyası kapsamında mobil veya internet bankacılığı aracılığı ile kredi başvurusu yapılabileceği ifade edildi. Ayrıca banka tarafından vade sayısı ve faiz oranı da paylaşıldı.

Banka tarafından kredi hakkında yapılan açıklamada “Size özel emekli ihtiyaç kredisine Garanti BBVA Mobil ya da İnternet Bankacılığı aracılığıyla başvurabilir, daha önce yaptığınız başvurularınızı tamamlayabilir ve şubeye gitmeden hesabınıza aktarılan paranızı kullanmaya başlayabilirsiniz.” ifadelerine yer verildi ve KKB (Kredi Kayıt Bürosu) kredi risk raporunun Garanti BBVA İnternet Bankacılığı’ndan alınabileceği ifade edildi.

ÖRNEK ÖDEME

10 bin lira kredi kapsamında yüzde 1,49 faiz oranı işletiliyor ve 12 ay vade imkanı sağlanıyor. Bu doğrultuda aylık ödeme 933 lira olurken sigorta ve vergiler dahil toplam ücret 212 lira oluyor.

Bu kredi kampanyası kapsamında faiz oranları müşteri özelinde, müşteri risklilik durumuna göre, başvuru ve kredi kullandırım anında değişebilir.

BAŞVURU DETAYLARI

Kredi başvuruları mobil veya internet bankacılığı üzerinden yapılacaktır ve Garanti BBVA tarafından yapılan açıklamada “Kredi sürecinde müşteriler şubeye yönlendirilebilir. Başvuru sahibinden ücret bordrosu, gelir belgesi, SGK web belgesi ya da gelir yazısı talep edilebilir. Krediden yararlanma koşulu müşterinin risklilik durumuna göre değişebilir.” denildi.

Kredi başvurusu ve detaylar için TIKLAYIN.