Ekonomi

TEB taşıt kredisi ile faiz oranları resmen açıklandı

Türk Ekonomi Bankası tarafından otomobil alacak olan vatandaşlara taşıt kredisi verildiği belirtildi. Ayrıca söz konusu kredide faiz oranları da paylaşıldı. Bununla bilikte kredi için başvuru yapacak olan vatandaşlar başvurularını TEB şubeleri üzerinden yapabileceklerdir.

BANKANIN AÇIKLAMASI 

TEB tarafından yapılan açıklamada başvuru için banka tarafından belirlenen belgelerin hazır edilmesi gerektiği ifade edildi. Konu ile ilgili olarak banka tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“TEB Taşıt Kredisi ile ayaklarınız yerden kesiliyor. Hayalinizdeki otomobile sahip olabilmek için tek yapmanız gereken, şubelerimize uğrayarak TEB’in avantajlı Taşıt Kredisi’nden yararlanmak. Gerekli belgeleriniz ile şubelerimizden araba kredinizi 24 saat içinde kullanabilir ve dilediğiniz otomobile hemen sahip olabilirsiniz.”

FAİZ DEĞİŞİKLİĞİ OLMAYACAK

Yapılan açıklamanın devamında kullanılmış olan kredinin faizinin piyasadaki i faiz oranı değişikliklerinden etkilenmeyeceği ve kredi vadesi boyunca aynı kalacağı ifade edildi ve TEB Taşıt Kredisinin uzun vade avantajlarının bulunduğu taksitlerin rahat rahat ödenebileceği vurgulandı.

BAŞVURU BELGELERİ

TEB tarafından belirtilen bireysel taşıt kredisi için gerekli evraklar ise şöyle:

Nüfus cüzdanı veya ehliyet fotokopisi

Gelir Belgesi / Maaş Bordrosu

Serbest meslek sahipleri ve işletme sahipleri için son 3 yıllık bilanço, Vergi Levhası ve Ticaret Sicil Gazetesi

Alınacak aracın proforma faturası

2. el araçlarda, alınacak aracın ruhsat fotokopisi

FAİZLER

Faiz oranları ise şöyle oldu:

Detaylar için TIKLAYIN.