Ekonomi

Kamu bankasının faiz oranları resmen açıklandı

İhtiyaç kredisi kullanacak olan vatandaşlar tarafından faiz oranlarının araştırılmasına başlandı. Kamu bankaları Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank’ın kredi faiz oranları açıklandı. Egehaber.com olarak bu kredi faiz oranlarını derledik.

Bankalar tarafından ihtiyaç kredileri duyuruldu ve bu krediler kapsamında vade sayısı ve faiz oranları da kamuoyu ile paylaşıldı. Bu faiz oranları ise şöyle oldu:

VAKIFBANK

Vakıfbank tarafından duyurulan kredi kampanyasında “Evlilikten eğitime, beyaz eşyadan mobilyaya tüm istekleriniz için gerekli nakit ihtiyacını bankamız Taksitli İhtiyaç Kredisi ile karşılayabilirsiniz.” ifadelerine yer verildi. 36 ya vade imkanı sağlanıyor ve yüzde 1,59 faiz oranı paylaşıldı.

Detaylar için TIKLAYIN.

ZİRAAT BANKASI

Ziraat Bankası tarafından tüketici kredisi duyuruldu. Bu kredi kapsamında yapılan açıklamada “Tüm bireysel ihtiyaçlarınızın finansmanında kullanabileceğiniz 36 aya kadar vade imkânına sahip Tüketici Kredimize hemen başvurun, paranız uygun faiz oranları ve dilediğiniz ödeme seçenekleriyle en kısa sürede cebinizde olsun.” ifadelere yer verildi. 36 ay vade imkanı sağlandı ve yüzde 1,75 faiz oranı işletiliyor.

Detaylar için TIKLAYIN.

HALKBANK

Halkbank tarafından ihtiyaç kredisi için yapılan açıklamada “Bireysel tüm nakit ihtiyaçlarınız için aylık %1,80 faiz oranı ve her bütçeye uygun geri ödeme seçenekleriyle 36 ay vadeli kredimizdir.” ifadelerine yer verildi. Bu kampanya kapsamında 36 ay vade imkanı sağlanıyor ve yüzde 1,80 faiz oranı sağlanıyor.

Detaylar için TIKLAYIN.