Ekonomi

Ziraat Bankası genel ihtiyaçlar için 8 ay kredi kampanyasını duyurdu!

Ziraat Bankası tarafından çeşitli kredi kampanyaları duyuruldu. Bu kredi kampanyalarında vade sayısı ve faiz oranları da paylaşıldı. Banka tarafından genel ihtiyaçlar için 8 ayrı kredi kampanyası duyuruldu.

Ziraat Bankasının duyurduğu kredi kampanyaları ise tüketici kredisi, bireysel enerji verimliliği kredisi, enerji verimliliği yönetim kredisi, tüketici avans kredisi, ipotekli bireysel finansman kredisi, kredili mevduat hesabı, eğitim kredisi, dijital kredi şeklindedir.

Bu kredilerin detayları ise şöyle oldu:

TÜKETİCİ KREDİSİ

Tüketici kredisi hakkında Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklamada “Tüm bireysel ihtiyaçlarınızın finansmanında kullanabileceğiniz 36 aya kadar vade imkânına sahip Tüketici Kredimize hemen başvurun, paranız uygun faiz oranları ve dilediğiniz ödeme seçenekleriyle en kısa sürede cebinizde olsun.” ifadelerine yer verildi. Bu kredi için 36 ay vade imkanı sağlanıyor ve faiz oranı yüzde 1,75 oluyor.

BİREYSEL ENERJİ VERİMLİLİĞİ KREDİSİ

Bu kredi kapsamında 36 ay vade imkanı bulunurken ödemeler esnek bir şekilde yapılıyor. Aylık faiz oranı yüzde 1,75 olarak belirtildi ve “Enerji verimliliğine yatırım yaparak uzun vadede tasarruf etmek isteyenlere özel; yalıtım, ısıtma, aydınlatma, beyaz eşya, mantolama ihtiyaçları için avantajlı kredi Ziraat’te!” ifadeleri kullanıldı.

ENERJİ VERİMLİLİĞİ YÖNETİM KREDİSİ

Enerji Verimliliği Yönetim Kredisi için yapılan açıklamada “Enerji verimliliğinin arttırılmasına yönelik yatırım yapmak istenen apartman/site yönetimlerine özel; yalıtım, mantolama, doğalgaz, aydınlatma ve güneş enerjisiyle ısıtma ihtiyaçları için avantajlı kredi Ziraat’te!” ifadelerine yer verildi. Bu kredi için de 36 ay vade imkanı sağlanıyor ve faiz oranı yüzde 1,75 oluyor.

TÜKETİCİ AVANS KREDİSİ

Ziraat Bankası tarafından tüketici avans kredisi duyuruldu. Bu kredinin açıklamasında “Bankamızda vadeli, vadesiz veya yat​​ırım hesabınız varsa; 6 aya kadar vade imkânına sahip tüketici avans krediniz için hemen başvurun, siz ihtiyaçlarınızı karşılarken paranız para kazanmaya devam etsin.​” denildi ve 6 aya kadar vade imkanı sağlanacağı ifade edildi.

İPOTEKLİ BİREYSEL FİNANSMAN KREDİSİ

Yüksek tutarlı nakit ihtiyaçlar için duyurulan ipotekli bireysel finansman kredisi açıklamasında “Yüksek tutarlı ihtiyaçlarınız için hemen ipotekli bireysel finansman kredimize başvurun, uzun vade olanakları sayesinde ödemelerinizde zorluk yaşamayın.” ifadelerine yer verildi ve kullandırılacak olan kredinin limitinin konut için ekspertiz değerinin %80’i, iş yeri için ekspertiz değerinin %75’i, imarlı arsa için %50’sine kadar olduğu ifade edildi. Bu kredide 36 ay vade imkanı var ve faiz oranı da yüzde 1,75 oluyor.

KREDİLİ MEVDUAT HESABI

Ziraat Bankası tarafından kredili mevduat hesabı da duyuruldu ve “Kredili Mevduat Hesabı sayesinde hesabınızda para olmasa dahi para çekebilir, Bankkartınızla alışveriş yapabilir ve Otomatik Ödeme Talimatlarınızda bulunan faturalarınızı aksatmadan ödeyebilirsiniz. Bankkart ile ATM’lerimizden 7 gün 24 saat boyunca kredi kullanabilir ve sadece kredi kullandığınız günler için faiz ödersiniz.” denildi.

EĞİTİM KREDİSİ

Tüm eğitim giderleri için duyurulan eğitim kredisinin öğrenci / kursiyer velilerine, öğrencinin / kursiyerin bu tür eğitim masraflarını üstlenen herhangi bir aile bireyine veya düzenli ve sürekli gelir sağlayan bir mesleği var ise öğrenciye / kursiyerlere verileceği ifade edildi ve 36 aya kadar vade imkanı sağlanacağı bildirildi. Faiz oranı ise yüzde 1,75 oluyor.

DİJİTAL KREDİ

Ziraat Bankası tarafından duyurulan dijital kredide “Maaşını Bankamızdan alan emekli ve çalışan müşterilerimizin ihtiyaçlarının finansmanında kullanabileceği Dijital Kredi ürünümüze İnternet Şube veya Ziraat Mobil üzerinden hemen başvurun, krediniz şubeye gitmeden hesabınıza geçsin.” denildi. Şubeye gitmeden başvuru imkanı bulunan kredi için 36 ay vade veriliyor.

Tüm kredilerin detayları için TIKLAYIN.