Ekonomi

Vakıfbank Sarıpanjur Konut Kredisi ile ev alacaklara nakit destek!

Vakıfbank tarafından Sarıpanjur konut kredisi kampanyası duyuruldu. Bu kampanya ile konut alacak olan vatandaşlara nakit verileceği ifade edildi.

Bu kredi kampanyası hakkında Vakıfbank tarafından yapılan açıklamada “VakıfBank, uzun vade seçenekleri ve uygun faiz oranlarıyla sizi sıkıntıya sokmadan ev sahibi yapıyor.” ifadelerine yer verildi.

120 AY VADE

Bu kredi kampanyasında uygun faiz oranları sağlanacağı ve 120 ay vade olduğu vurgulandı. Ayrıca yapılan açıklamada eşit taksitli, eşit anaparalı, artan taksitli ve azalan taksitli alternatif planlar sunulacağı belirtildi.

Ayrıca yapılan açıklamada kampanyanın yeni konut alımları için geçerli olduğu belirtildi ve kredili hayat sigortasının zorunlu olduğu vurgulandı.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Başvuruların nasıl yapılacağına ilişkin yapılan açıklamada “444 0 724 no.lu VakıfBank Çağrı Merkezi numarasını arayarak 5- “Başvuru İşlemleri” menüsündeki 2- “Kredi Başvuru” seçeneğinden 1- “Konut Kredisi Başvurusu” menüsü aracılığıyla başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.” ifadelerine yer verildi.

Faiz oranı tablosu ve faiz maliyet tablosu ise şöyle oldu:

Detaylı bilgi için TIKLAYIN.