Ekonomi

Garanti BBVA’dan emeklilere anında 10 bin lira kredi

Garanti BBVA tarafından emekliler için özel bir kredi kampanyası duyuruldu. Bu kampanya kapsamında emeklilere yüzde 1,49 faiz oranı kapsamında 10 bin lira nakit verilebiliyor. Bu kredi için şubeye gitmeden dijital bir şekilde başvuru yapılabiliyor.

Kredi hakkında yapılan açıklamada “Size özel emekli ihtiyaç kredisine Garanti BBVA Mobil ya da İnternet Bankacılığı aracılığıyla başvurabilir, daha önce yaptığınız başvurularınızı tamamlayabilir ve şubeye gitmeden hesabınıza aktarılan paranızı kullanmaya başlayabilirsiniz.” ifadelerine yer verildi ve aşağıdaki link üzerinden açılan sayfada ‘hemen başvur’ butonuna tıklayarak başvuru formunu doldurmak sureti ile başvurunuzu yapabilirsiniz.

ÖRNEK ÖDEME

10 bin lira kredi tutarı ve 12 ay vade için faiz oranı yüzde 1,49 oluyor ve yıllık toplam maliyet yüzde 24,9462 olurken sigorta ve vergi dahil ücretler toplam 212 lira oluyor. Maksimum faiz oranı yüzde 1,99 olurken 10 bin lira kredide yüzde 1,49 faiz oranı kapsamında aylık ödeme 933 lira oluyor.

BAŞVURU DETAYLARI 

Kredi başvuru süreci hakkında da Garanti BBVA tarafından bir açıklama yapıldı. Bu açıklamada “Kredi sürecinde müşteriler şubeye yönlendirilebilir. Başvuru sahibinden ücret bordrosu, gelir belgesi, SGK web belgesi ya da gelir yazısı talep edilebilir. Krediden yararlanma koşulu müşterinin risklilik durumuna göre değişebilir.” ifadelerine yer verildi.

İhtiyaç kredisi faiz oranları müşteri özelinde, müşteri risklilik durumuna göre, başvuru ve kredi kullandırım anında değişebildiği gibi sigorta priminin kredi tutarı, vadesi ve müşteri özelinde değişiklik gösterebilir. Kredi kullandırım ekranları ön izlemedir, süreçler farklılık gösterebilir. Müşterilerin Şubeye yönlendirildiği durumlar olabileceği bildirildi.

Detaylı bilgi ve başvuru için TIKLAYIN.